Cocks på besök i grottan och då förstår alla att det är en svår uppgift Grani har framför sig.

Cocks och Grani drabbades samman i semifinalerna ifjol och lyckades då skaka mästarna lite genom att ta en vinst på hemmaplan i förlängningen i den andra matchen. Det var också Cocks första förlust på några år.

Ska man ta poäng av Cocks så måste allt stämma och alla spelarna prestera på sin högsta nivå. Mästarna Cocks leder serien med 13 vinster och 1 förlust inför morgondagens drabbning!

De mest kända namnen i Cocks är såklart vänsternian Nico Rönnberg som visat hög nivå i Champions league iår där han spottade in mål. Sedan Vänstersexan Teemu Tamminen som gillar att ta mycket ansvar och gör ofta mycket mål.

Granis senaste match var borta mot Atlas där vi återigen hade svårt med anfallsspelet men Abbe i målet stängde igen som han gjort många gånger denna säsong. Glädjande var att Anthony Hellakoski gjorde riktig comeback efter flera månaders frånvaro och han visade direkt vilket tillskott han kommer att vara för Grankulla.

Ett annat glädje ämne för Granifolket är att Skytteligatvåan Nikola Zujic från Hangö har skrivit på för Grankulla och gör debut imorgon! Där får Grani in en skytt och anfallsspelet blir ytterligare en dimension bättre. Detta är första mötet av två inom loppet av fyra dagar då redan på lördag spelar Grani borta mot Cocks. Så denna vecka blir tuff men också väldigt rolig. Men både Ana och Zujic in i truppen så kan säsongen bli riktigt intressant.

Hoppas ni alla hittar till Grottan 19.00 imorgon och hejar fram oss!

Så Håll ett extra öga på våran nya Serb och Hellakoski. Alla till grottan!

#14