GrIFK matkaa Cocksin vieraaksi

Yliajon uhriksi keskiviikkona kotimaisemissaan jäänyt GrIFK on päässyt parin päivän ajan toipumaan takaisin pelikuntoon ja lauantaina on edessä vierailu mestareiden päämajassa. Ottelu Cocks-GrIFK pelataan lauantaina 2.2. poikkeukselliseen alkamisaikaan kello 13:00.

Kierroksen muut ottelut ovat perjantain ÅIFK-Dicken ja HIFK-PIF, sekä lauantain HC HIK-Atlas Vantaa ja SIF-BK-46.

Eteenpäin sanoi ukko lumessa

Cocks osoitti keskiviikon 37-20 murskauksessaan miksi se pärjäsi Mestareiden liigassa niin hyvin kuin teki, ja osoitti miksi se on jälleen mestarisuosikki numero yksi. Rutiinitaso oli tappavan kova eikä uusien pelaajien sisäänajon keskellä operoiva Grani päässyt alkuunkaan odotetulle pelitasolle. Kun lisäksi usko omiin yllätysmahdollisuuksiin hupeni vieraiden karattua heti alkuminuuteilla, on joukkueella edessään hyvä tilaisuus näyttää todellista osaamistaan huippuvastustajaa vastaan.

Kaksi vierasottelua ennen runkosarjan huipennusta

Riihimäellä vierailun lisäksi Granilla on ohjelmassaan vielä toinenkin reissu ennen 13.2. pelattavaa runkosarjan päätöskierrosta, jossa tultaneen ratkomaan paikka ylemmässä jatkosarjassa GrIFK:n ja viime viikkoina maalivahteja riveihinsä rohmunneen HIFK:n välillä. Perjantaina 8.2. joukkue matkaa Paraisille, jossa ottelua isännöi marraskuussa Granin kotiluolassaan tiukille laittanut PIF.