Runkosarjan loppukiri käyntiin Siuntiosta

SM-liigan runkosarjan kalenterivuoden 2019 osuus saa lauantaina lentävän lähdön kun kaikissa kolmessa ottelussa vastakkain pelaa sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat joukkueet. Pirkkolassa mittelevät Stadin herruuden nykyinen haltija Dicken ja haastajana HIFK, Myyrmäessä jännitetään viimeisen jatkosarjapaikan kohtaloa kun tasapisteissä ja vain karsintaviiva välissä olevat Atlas Vantaa ja PIF kohtaa toisensa. Liigakierroksen viimeinen ottelu pelataan keskiviikkona Karjaalla kärkikaksikon BK-46 ja Cocks välillä.

Siuntion otteluun ponkaistaan runkosarjan sijoilta viisi ja kuusi. GrIFK on pisteen edellä SIF:iä ja kaksikon tavoitteena on paitsi keskinäinen paremmuus, myös saavuttaa HIFK:n etumatka, ja sitä myöten paikka ylempään jatkosarjaan. SIF:lle joulukuu oli vaikea. Ainoan voittonsa se otti PIF:stä, tappiosarakkeeseen merkinnät toi Dicken, Cocks ja HIFK. GrIFK päätti vuoden 2018 kahteen voittoon, HIK kaatui vieras- ja ÅIFK kovan taistelun jälkeen kotiluolassa.

Tuleva kuukausi kovassa ottelutahdissa

Jos syyskausi pelattiin otteluohjelman puolesta vaihtelevan rauhalliseen tahtiin, nyt muuttuu ääni kellossa. Kuukauden sisään joukkueet pelaavat 6-7 jäljellä olevaa otteluaan lähes kahden ottelun viikkotahtiin. Grani saa lauantaina 19.1. vieraakseen Dickenin, siitä matka jatkuu keskiviikkona 23. päivä Myyrmäkeen. Seuraavalla viikolla edessä on tuplaottelu Cocksia vastaan kun 30.1. pelataan Granissa ja 2.2. Riihimäellä. Perjantai 8.2. vie GrIFK:n Paraisille ja runkosarja päättyy kotiluolassa HIFK:ta vastaan.

Jatkosarjat käynnistyvät maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Miesten MM-kisat tammikuussa Tanskassa ja Saksassa

Käsipallon ystäviä hemmotellaan tammikuun aikana järjestyksessään 26. maailmanmestaruuskisoilla. Torstaina 10.1. alkanut kisaurakka huipentuu Hampurin 25.-27.1. finaaliviikonloppuun. Kisoja pääsee parhaiten seuraamaan kotioloissa (maksullisen) Viaplayn välityksellä, streamausonneaan voi kokeilla osoitteessa handball-deutschland.tv. Streamausaikataulu ja linkit otteluihin löytyy täältä >