GrIFK:n vaisu hyökkäyspeli päästi SIF:n karkuun

GrIFK jäi isännöimässään ja emännöimässään lauantai-iltapäivän tuplakotiottelussa pisteittä kun Dicken vei mukanaat naisten ja SIF miesten ottelusta jaossa olleet sarjapisteet. Yhteinen tekijä molemmissa peleissä oli Granin vaikeudet maalinteossa. Naiset saivat tehtyä vain 10 maalia, miehet pääsivät sentään tuplaan, mutta voittoa ei niilläkään hätyytelty.

Rony Leven kentän valtias

Kuten niin usein vähämaalisissa otteluissa, tässäkin maalivahdit kuuluivat ottelun parhaimmistoon. Rony Leven SIF:n ja Atte Pakarinen Granin maalissa suoriutuivat tehtävästään kunnialla. Levenin muutama huipputorjunta ottelun toisella jaksolla vei parhaan terän ja siivitti vieraat vastaiskuihin, joilla ottelun lopullinen ratkaisu tehtiin. Kaksikko Ott Varik ja Alexander von Numers olivat ahkerimmat verkonheiluttajat.

Miro Koljonen näki punaista

Granin primus motor oli tälläkin kerralla kapteeni Miro Koljonen, jonka peli päättyi norjalaistuomareiden tuomitsemaan kolmanteen kaksiminuuttiseen kun jäljellä oli vielä tasan 15 minuuttia. Harmistunut Koljonen totesi lehtereillä että ensimmäistä kertaa urallaan joutui kolmen jäähyn takia katsomoon. Ilman Koljosta Granin muutenkin kapeaksi kutistunut pakkikalusto teki mitä pystyi. Jonathanit Berg ja Almark onnistuivat ajoittain rohkeilla läpiajoillaan rikkomaan SIF:n puolustusmuurin. Anthony Hellakoski jatkoi Turussa alkanutta uraansa Granin rankkarispesialistina. Mies osui jälleen 100% tehokkuudella seitsemän metrin viivalta, nyt kolmasti.

Tuplaottelu yleisömenestys

SIF:n vierailut Luolassa on yleensäkin kiinnostanut väkeä ja tälläkin kerralla hallissa oli mukava tunnelma 350 katsojan kannustaessa omiaan. Naisten ottelussakin yleisömäärä hipoi kolmeasataa, mikä on muutamaan vuoteen joukkueen ennätys.

Keskiviikkona Dickenin vieraaksi Pirkkolaan

GrIFK:n seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 17.10. Pirkkolassa, jossa yksinäiseksi liigakärjeksi noussut Dicken hakee jo viidettä peräkkäistä voittoaan kauden liigassa. Lauantaina lauttasaarelaiset kävivät pudottamassa HIFK:n takaisin maan tasalle 23-36 vierasvoitolla kiihkeässä ottelussa jossa tunteetkin kuohahtivat ajoittain yli, ja ottelun jälkeiset kommentitkin olivat kotijoukkueen puolelta normaalia rouheampia.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa