GrIFK ennakkoluulottomasti Karjaan vierailulle

GrIFK:lla on SM-liigan runkosarjan ensimmäistä puolikasta jäljellä kaksi vierasottelua. Lauantaina joukkue matkustaa Karjaalle, jonka ylpeys BK-46 pääsee päättämään avauspuolikkaansa. Ennen peliä karjaalaisilla on kuudesta pelaamastaan ottelusta viisi voittoa. Vakuuttavan runkosarjan alun pelannut BK koki ainoan tappionsa Dickenille.

Mitä Granilla on sitten 599. pääsarjaottelussaa tulossa vastaan? Liigan parhaan pelaajan tittelin kenties vahvimman ehdokkaan Jac Karlssonin orkestroiman joukkueen hyökkäyspeli on toiminut kuin junan vessa. Harvakseltaan itse heittävä Karlsson ei todennäköisesti tule voittamaan liigan maalintekijätilastoa mutta on juonikailla avauksillaan epävirallisen syöttötilaston ylivoimainen ykkönen.

Karjaalla ollaan lisäksi palattu entisaikojen nopeaan käsipalloon, jossa vastaiskut ovat isossa roolissa. Joukkueen tehokkain pelaaja on Sebastian Säkkinen, joka johtaa maalipörssiä (41 maalia 6 ottelussa). Lähiaikoina paluun pelikentille ja BK-46:een tekevä Oscar Kihlstedt tuo vielä lisäleveyttä jo ennestään vahvan mitalisuosikin rosteriin.

Granilla kaksi viime hetkien shokkia takanaan

Vierailija GrIFK:ta on tällä kaudella koeteltu todella runsaalla kädellä ja kahden viime ottelun loppusekunnit veivät joukkueen plakkarista kaksi sarjapistettä. Työtä paremman huomisen eteen tehdään kuitenkin päivittäin ja usko omaan menestykseen on horjumaton. Asenteesta ei joukkueen menestys ole jäänyt kiinni.

Ottelun jälkeen voi kotimatkalla Karjaalta pääkaupunkiseudulle piipahtaa vaikka Siuntioon, jossa pelataan viikonlopun toinen liigapeli. SIF-HIFK alkaa kello 18:00.

Liigaa johtava Dicken kohtaa EHF Challenge Cupissa seuraavaksi norjalaisen Drammenin, joka isännöi ensimmäistä osaottelua lauantaina kello 16. Toinen osaottelu pelataan viikon päästä Pirkkolassa.

Granin seuraava vastustaja on ÅIFK, jota vastaan otellaan perjantaina 22.11. Turussa. Seuraava kotiottelu Kauniaisissa pelataan 14.12. HIFK:ta vastaan.