SIF otti dramaattisen kotivoiton

GrIFK:n irtoaminen liigan nollakerhossa ei ota onnistuakseen. Joukkue taisteli leijonan lailla tasaväkisen ottelun SIF:n vieraana vain saadakseen poistua tyhjin käsin areenalta. Niki Tuomisen tasoitus kymmenkunta sekuntia ennen päätössummeria jäi Granin, mutta ei ottelun viimeiseksi osumaksi sillä isäntien Ott Varik veti voittomaalin viimeistä edellisellä sekunnilla ja pisteet jäivät Siuntioon lukemin 23-22 (10-11).

Maalivahdit vireessä

Ottelu oli kauttaaltaan erittäin tasainen, suurimmillaan eron oltua kaksi maalia. GrIFK johti peliä koko avauspuolikkaan ja SIF pääsi nauttimaan johtoasemasta ensimmäisen kerran 55. minuutilla. Dramaattisen lopun saaneessa taistossa pistejako ei olisi ollut järin huutava vääryys, fakta jonka kumpikin päävalmentajakin myönsi avoimesti.

Kumpikin maalivahti, Atte Pakarinen GrIFK:n ja Rony Leven SIF:n veräjällä, saivat heti alussa torjuntatuntuman joka  kantoi pelin loppuun saakka. Molemmille myönnettiin suorituksistaan myös paikka ottelun tähdistössä. Kolmen tähden pelaajaksi valittiin voittomaalin naulannut Varik.

Forss taisteli täydet peliminuutit

GrIFK on joutunut viime viikkojen aikana loukkaantumiskurimukseen ja tuli otteluun ilman muutamaa runkopelaajaa, ja lisähuolia Kaj Hagmanin ryhmälle tuli ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella pelanneen Patrik Johansonin loukkaantumisen myötä.

Kapteeni Fredrik Forss pelasi Anton Karlssonin poissaolon takia urakoimaan koko ottelun ja mies näytti puolustuksen johtamisen lisäksi myös maalinteon mallia. Niki Tuominen sai nyt tuntuvasti enemmän peliaikaa kuin kauden aiemmissa peleissä ja kiitti luottamuksesta.

Hagman harmitteli ottelun jälkeisessä haastattelussa menetettyjä pisteitä: “Onni ei ollut tänään matkassamme. Sääli hävitä tällä tavoin, olisimme ansainneet ottelusta ainakin tasapelin.”

Kausikorteille vihdoin käyttöä lauantaina

Grani pääsee viikonloppuna pitkästä aikaa esiintymään kotiyleisönsä edessä, eikä vastustajana ole tällä kertaa Dicken vaan PIF. Kahden nollakerhoon jumutuneen joukkueen kohtaaminen on Granille äärimmäisen tärkeä eikä kotijoukkueelle kelpaa kuin voitto.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa