BK-46-GrIFK lauantaina Karjaalla

Viikko sitten avatun SM-liigan toisella ottelukierroksella GrIFK siirtyy käsipallokartalla pari piirua länteen. Avausottelunsakin kotihallissaan Karjaalla pelannut BK-46 toivottaa vieraansa Kauniaisista tervetulleeksi lauantaina kello 16:00.

Grani saalisti viime viikonloppuna monellakin tapaa tärkeät pisteet voitettuaan taisteluottelussa SIF:n 25-23. Karjaalaiset puolestaan joutuivat taipumaan viime hetken maalilla vierailija Cocksille lukemin 30-31. Näistä lähtökohdista katsottuna tällekin pelille on tiedossa paljon jännitettävää.

BK-46 oli viime kauden keskeytyessä ehtinyt vallata Suomen cupin, ja oli vahvasti mukana huipputasaisessa kärkikolmikossa, joka tappeli tosissaan välieräpaikoista. Kesällä raitapaidoissa on ollut trafiikkia lähinnä poispäin, eikä joukkue ole loukkaantumisiltakaan välttynyt.

Jo Bogdan Klepan ja Oscar Kihlstedtin jättämiä aukkoja oli vaikea saada täytetyksi, mutta erityisen hankalat lähtökohdat BK sai kauteen loukkaantumisten myötä. Andre Udd ja Robin Sjöman joutuvat viettämään pitkään aikaansa sairaslistalla, mikä toisaalta avaa mahdollisuuksia nuoremmille. Katseet kääntyvätkin nyt mm. Oliver Nordlundin suuntaan, joka ainakin Cocks-pelissä sai paljon vastuuta kokeneen Jac Karlssonin rinnalla.

Vaikka Karjaan suunnalla kovasti yritetäänkin saada vastustajat aliarvioimaan itseään, ei Grani pääse mitään heittopussia haastamaan. Andreas Rönnbergin valmentamana BK on edelleen vahva, ja erityisesti kotikentällään se pääsee lähtemään lähes jokaiseen otteluunsa ennakkosuosikkina.

Granille haastajan asema sopii mainiosti. Avausvoitto toi mukavasti itseluottamusta ja ennakkoon tasaiseksi povattu kausi sai Kauniaisissa oivan alun.

HIFK aloittaa Cocksia vastaan

Vielä tänä viikonloppuna liigapelejä on säästeliäästi – Karjaan ottelun lisäksi lauantain ainoa ottelu on Helsingin Urheilutalossa pelattava HIFK-Cocks – mutta viikon päästä nähdään lauteilla jo kaikki kahdeksan joukkuetta.

Seuraavassa kotiottelussaan Grani kohtaa liigatulokkaan Virosta, kun HC Tallinn saapuu Kauniaisiin sunnuntaina 27.9.


Kaikki GrIFK:n ottelut Livenä vain 9,90€/kk!