GrIFK liigakärjen vieraaksi Pirkkolaan

SM-liiga jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla, joista granilaisten kannalta kiinnostavin on luonnollisesti Pirkkolassa pelattava Dickenin ja GrIFK:n kohtaaminen. Muut illan ottelut ovat Cocks-ÅIFK ja HIFK-SIF.

Vaikka vastassa onkin Suomen tämän hetken kovakuntoisin joukkue, ollaan granileirissä luottavaisina valmiita tasaväkiseen kamppailuun pisteistä.  Dicken on aloittanut liigan kahdella vierasvoitolla, joista ensimmäisessä se rökitti ÅIFK:n ja toisessa väänsi arvokkaan päänahan Cocksista.

Grani aloitti liigan mittelemällä kahta läntisen Uudenmaan joukkuetta vastaan. SIF kaatui avauksessa 25-23, BK-46 oli Karjaalla vahvempi lukemin 31-24. Kolmas otteluohjelmassa ollut ottelu, sunnuntaina pelattavaksi merkitty kotipeli HC Tallinnia vastaan siirrettiin myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Otteluliput vain ennakkoon

Dicken on koronarajoitusten myötä päättänyt myydä vain ennakkolippuja otteluun, joten ilman lippua on Pirkkolaan asti turha matkata.

Otteluun otetaan noin 200 katsojaa, liput maksavat 10/5 euroa ja maksetaan oston yhteydessä suoraan nettikaupassa. Vahvistusviesti toimii kuittina, joka näytetään Pirkkolassa kassalle esim puhelimen kautta.

Liput saa hankittua täältä >

Tässä vielä ohjeistus katsomoon saapuvalle yleisölle:

Jos paikan päälle saapuminen ei syystä tai toisesta onnistu, voi tätäkin ottelua seurata suoran nettistreamin välityksellä SolidSportista.