Kohonnut koronariski siirtää GrIFK:n ja HC Tallinnin ottelun

SM-liigan otteluohjelmassa sunnuntaille pelattavaksi merkitty ottelu GrIFK:n ja HC Tallinnin välillä siirtyy pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Siirron takana on kotijoukkueen kokema kohonnut riski kiristyvien koronarajoitusten aikana. GrIFK:ssa on useampi riskiryhmään kuuluva pelaaja, ja joukkue ei halua ottaa tätä riskiä heidän puolestaan.

GrIFK Elitin puheenjohtaja Kristoffer Aspelin kommentoi tilannetta: “Olemme seurana myös pahoillamme, että HC Tallinn saa tämän tiedon näin myöhäisessä vaiheessa ja haluamme vakuuttaa, että tämä päätös ei liity heihin. Olemme seurana olleet etulinjassa mukana kannustamassa Tallinnan joukkueen mukaanottoa liigaan.”

HC Tallinn kohtaa ÅIFK:n kahdesti

Lauantaina Suomeen saapunut HC Tallinn pelaa alkuperäisestä ohjelmasta poiketen nyt kahdesti Turussa. Lauantaille ohjelmaan merkitty ottelu pelataan suunnitellusti, sen lisäksi ÅIFK ja HC Tallinn sopivat Käsipalloliiton suostumuksella pikaisella aikataululla joukkueitten toisen keskinäisen SM-liigaottelun pelaamisesta jo sunnuntaina kello 10:00, peruutetun GrIFK-Tallinn -ottelun sijasta.

Käsipalloliiton kilpailu- ja kurinpitoelimet käsittelevät asiaa ja päättävät mahdollisista jatkotoimenpiteistä ensi viikolla. Myös ottelun uudesta ajankohdasta päätetään myöhemmin.

Lisätiedot
Suomen Käsipalloliitto
Kilpailupäällikkö Taneli Tiilikainen
040 354 5810

GrIFK Elit
Puheenjohtaja Kristoffer Aspelin
044 906 0887