GrIFK pronssipeleihin, Cocks jatkaa finaaleihin

GrIFK:n ja Cocksin välieräsarja meni nopeassa tahdissa poikki. Viisut eivät juurikaan vaihtuneet Riihimäellä pelatussa kolmannessakaan osassa, kun Cocks huiteli itsensä finaaliin lukemin 26-14 (16-7) jättäen Granin parantelemaan haavojaan tulevia pronssipelejä silmällä pitäen.

Dicken järjesti GrIFK:lle lisää paranteluaikaa käydessään Karjaalla, jossa peli eteni aina jatkoajalle asti. BK-46 oli jo sekunnin päässä finaaleista, mutta Dickenin viimeisen sekunnin tasoituksen myötä joukkueet ratkoivat paremmuutensa jatkoajalla. Dicken voitti 32-34 (27-27, 16-14), ja jatkaa ottelusarjan neljänteen peliin, joka pelataan lauantaina Pirkkolassa.

GrIFK aloitti Cocksia vastaan maalinteon, mutta ottelussa kävi nopeasti selväksi, kuka finaaleihin jatkaa. Seitsemässä minuutissa tilanne oli 5-1, ja vieraat olivat valmiita aikalisään. Avausjakson keskivaihe kulki jokseenkin tasaväkisissä merkeissä (11-6, 23 min) kunnes Cocks iski toistamiseen noin seitsemässä minuutissa toiset 5-1.

Luu lyötiin kurkkuun toisen jakson ensimmäisellä vartilla, jonka aikana Grani jäi tyystin ilman pelimaaleja. Alexander Qvist rikkoi pelimaalikuparisen 46. peliminuutilla kaventaen lohduttomaksi kääntyneisiin lukemiin 22-9. Grani kaunisteli eroa loppuminuuttien aikana yhden maalin verran, ja jäi toisessa ottelussa putkeen 14 tehtyyn maaliin.

– Oltaisiin mielellämme lähdetty haastamaan Cocks tässä viimeisessä välierässä. Valitettavasti meillä on paljon loukkaantuneita pelaajia niin kentällä kuin katsomossa. Tämä on ikävä myös Cocksille tulevia finaalipelejä ajatellen. Ei voi mitään, tällaista tämä välillä on, Mikael Källman kommentoi joukkueensa lohdutonta tilannetta.