GrIFK jatkaa Cocksin haastamista lauantaina Riihimäellä

GrIFK teki viikko sitten Luolassa vierailleesta Cocksista viillokkia nuijittuaan taululle rajun alkurysäyksen siivittämänä lukemat 24-19. Lauantaina samat joukkueet kohtaavat toistamiseen, nyt mestarien omalla territoriolla Riihimäellä.

Varmuudella voi jo nyt sanoa että lauantaina Cocks Areenan katsomoiden väliin astelee vähintään revanssihenkinen punakeltainen vastapuoli. Vaikka GrIFK viime lauantaina ottikin hallitsevasta Suomen mestarista niskalenkin, ei ennakkosuosikin palttoo ole omistajaansa vaihtanut. Grani on edelleen haastaja.

Viitteitä kovemmasta vastuksesta nähtiin jo viime tiistaina, kun tanskalainen GOG vieraili Riihimäellä EHF Europa Leaguen ottelussa. Vaikka Cocks ottelun hävisikin 23-34, niin pelillinen ilme oli aivan toista luokkaa kuin lauantaina Kauniaisissa.

Yksi tekijä Cocksin pirteämpään olemukseen oli tuttu ja turvallinen kotiareena, mutta toinen oli varmasti loukkaantumisensa jälkeen tositoimiin palannut Srdjan Mijatovic. Jengin tehokkain oli vaihtelevasti ottelusta toiseen esiintynyt tuore puolalaisvahvistus Piotr Rybski. Cocksin syömähammas ja kapteeni Teemu Tamminen ei ole pelikenttiä kuluttanut sitten joulukuun, ja miehen come backiä odotellaankin Cocksissa jo kuin kuuta nousevaa.

GrIFK:ssa viikon isoin puheenaihe on tietenkin ollut Robin Granlundin keskiviikkona julkaistu siirtouutinen Eskilstuna GUIF:n riveihin. Granlund saapui viime kaudeksi Kauniaisiin Dickenistä saamaan enemmän vastuuta ja kasvamaan kahden suunnan pelaajana. Takamies on vastannut Mikael Källmanin myöntämään luottoon, ja on valmis jatkamaan naapurimaan pääsarjaan, jonne matkaa ensi kaudeksi myös velipoika Max Granlund.

BK-46 karkaamassa muilta, toisesta suorasta välieräpaikasta menossa kolmen kisa

Kolminkertaisena pelattavan ylemmän jatkosarjan ensimmäinen kolmannes toi pieniä voimasuhteiden muutoksia. Vahvavireinen BK-46 otti voiton jokaisesta kolmesta vastustajastaan, Dicken, Cocks ja  GrIFK puolestaan pelasivat täysin ristiin. Toinen kolmannes alkaa samojen otteluparien kesken mihin ensimmäinen päättyi, sillä erolla että seuraavat ottelut pelataan Karjaan ja Kauniaisten sijaan Riihimäellä ja Pirkkolassa.

Tulevan viikon aikana joukkueet pelaavat kolme sarjakierrosta, joissa on runsaasti panoksia ja merkitystä. Lauantain jälkeen jokainen ottelu tullaan pelaamaan omina pelipäivinään. Keskiviikkona 2.3. GrIFK saa vieraakseen BK-46:n, Dicken matkaa torstaina 3.3. Riihimäelle ja saa lauantaina 5.3. Granin Pirkkolaan.  Toinen kolmannes päättyy sunnuntaina 6.3. ottelulla BK-46-Cocks.

Jatkosarjan päättyessä sen kaksi parasta ovat jo lunastaneet paikkansa välieriin, kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet pelaavat puolivälierät alemman jatkosarjan kahden parhaan kanssa. Puolivälierävaihe pelataan tänä vuonna viime keväästä poiketen paras viidestä -systeemillä.

Solidsport tuo liigan kotiin

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Solidsport jatkaa videoalustana ja voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >