GrIFK keskiviikkona Riihimäelle

GrIFK:n liigakausi alkoi lauantaina voitokkaasti Siuntiossa, keskiviikkona matkakohteena on Riihimäki. Hallitseva Suomen mestari Cocks pudotti viime keväänä Granin leikitellen pronssipeleihin, nyt riihimäkeläisiä ei aiota päästää yhtä helpolla.

Cocks on aloittanut kautensa kahdella voitolla. ÅIFK kaatui sarja-avauksessa Turussa selvästi 37-26 ja Dicken toisella kierroksella vähemmän selvästi 28-27.

Tilastojen valossa joukkueen tälle kaudelle hankitut vahvistukset hakevat vielä yhteispeliään vanhojen starojen kanssa, joista Teemu Tamminen vähemmän yllättävästi riehuu maalipörssin kärjessä. Loukkaantumisistaan toipunut Davor Basaric on ollut toinen pirteä ilmestys.

Vierailija GrIFK hoiti avauskierroksen ottelunsa Siuntiossa tyylillä kotiin. Alussa otettu komento piti toisen jakson avauskymppiä lukuun ottamatta hyvin ja tuoreet vahvistukset Patrik Roslander ja Carl Weurlander viihtyivät hienosti uusissa väreissään. Weurlander muodosti Robin Granlundin kanssa erinomaisen heittouhan, ja tuplasi Fredrik Forssin ja Richard Sundbergin ympärillä isojen miesten puolustusmuurin.

Solidsport tuo liigan kotiin

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Solidsport jatkaa videoalustana ja voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan.

Lue lisää vaihtoehdoista >

Sunnuntaina kotiavaus

Granin viikon kolmanteen otteluun Kauniaisiin vieraaksi saapuu täysin uusi tuttavuus. Ottelut HC Tallinnia jäi viime kaudella pelaamatta kokonaan, ja tallinnalaisten ensimmäinen kausi Suomessa jäi lopulta vain kahdeksan ottelun mittaiseksi ja tyystin voitottomaksi.