“Ennätysottelu” päättää tiiviin peliviikon Siuntioon

GrIFK:n kolmen ottelun urakka kahdeksaan päivään päättyy lauantaina Siuntiossa pelattavaan otteluun, jonne isäntä SIF on ladannut tavoitteekseen kaikkien aikojen suurimman yleisönsä. Aiempi ennätys on kevään 2019 Play offeista, jolloin 624 katsojaa oli seuraamassa SIF:n ja GrIFK:n välistä puolivälieräottelua. Lauantain otteluun yleisö pääsee sisään veloituksetta.

Lähtökohdat ottelulle ovat muutenkin varsin kiinnostavat. SIF ja GrIFK ovat lähes joka kerta kohdatessaan järjestäneet kunnon juonenkäänteitä sisältävän näytelmän, jonka loppukohtausta ei kukaan ole etukäteen voinut käsikirjoittaa, saati edes arvata. Yhden tällaisen show’n joukkueet saivat aikaan lokakuun ensimmäinen päivä Kauniaisissa, jolloin SIF käänsi viimeisen vartin aikana kakun täysin ylösalaisin, ja voitti trillerin 29-30.

Voittonsa jälkeen SIF:n pistesaldo on karttunut vain kotivoitosta ÅIFK:ta vastaan. Kaksi viimeisintä ottelua HIFK:ta ja Dickeniä vastaan ovat tuottaneet kaksi tappiota, eikä joukkueen lento ole noussut alkukauden korkeuksille.

HIFK ja Dicken olivat myös Granin kaksi viimeisintä vastusta, ja saldona noista otteluista on kaksi hienoa voittoa. Helsinkiläiset onnistuivat ohittamaan GrIFK:n äärimmäisen tiiviiksi viritetyn puolustuslinjan kahdessa tunnissa yhteensä vain 38 kertaa, kun linjan takana maalivahti Patrik Roslander on poiminut kaiken mahdollisen ja osan mahdottomista.

Svanbäck jännän äärellä

Yksi GrIFK:n alkukauden vastuunkantajista on täksi kaudeksi Kauniaisiin siirtynyt SIF:n monivuotinen kapteeni Gustav Svanbäck, jolle ottelu entistä seuraansa vastaan entisessä kotihallissa on uusi kokemus. Mies ei kuitenkaan usko saavansa sen ihmeempää erikoiskohtelua entisiltä pelikavereiltaan.

–  Se että pelaan ekaa kertaa SIF:iä vastaan urallani on hieman outoa, mutta odotan hyvää vääntämistä. Kovaa ja reilua taistelua, ja se mitä tapahtuu kentällä jää kentälle.

Ottelusta Svanbäck odottaa jälleen tiukkaa, ja viesti Granin kannattajille on selkeä – matsiin kannattaa tulla!

– Siuntion hallissa on aina hyvä meno! Tule mukaan luomaan magee tunnelma, sillä käsis on parasta paikan päällä.

Varaa paikkasi ennätysotteluun

GrIFK Elit suosittelee kannattajilleen vahvasti reissua Siuntioon ja auttamaan SIF:iä saavuttamaan yleisötavoitteensa. SIF:n Yellow Army on kiertänyt jo useamman vuoden joukkueensa tukena vierasotteluissa, ja kaipaa varmasti haastajaa sekin. Alla olevan painonapin kautta voit varmistaa itsellesi paikan katsomoon (ei pakollinen, mutta suositeltava). Liput ei maksa mitään ja tuki katsomossa on äärimmäisen arvokas apu GrIFK:n matkaan kohti voittoa!

Solidsport tuo liigan kotiin

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Solidsport jatkaa videoalustana ja voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >