Jatkosarja alkaa – GrIFK tuoreen Cup-mestarin vieraaksi

SM-liigan 2022/23 toinen vaihe alkaa viikonloppuna kun sekä ylemmässä että alemmmassa jatkosarjassa pelataan ensimmäiset ottelut. Ylemmän jatkosarjan kärkikaksikko ja viime viikonlopun Suomen Cupin finalistit Cocks ja BK-46 aloittavat kotiotteluilla kahta haastaja-IFK:ta vastaan. Grani pääsee ensitöikseen haastamaan tuoreen Suomen Cupin voittajan Riihimäellä. Ottelu alkaa kello 16:00.

Cocks on kauden esitystensä perusteella noussut vahvimmaksi mestariehokkaaksi. Se voitti runkosarjan yhtä pistettä vaille täydellä pistepotilla ja kukisti viikonloppuna Karjaalla pelatussa Suomen Cupin finaalissa hallitsevan tuplamestarin BK-46:n jo neljännen kerran tällä kaudella.

Ylivertaisella budjetilla SM-liigan muihin joukkueihin verrattuna operoiva Cocks lähtee jatkosarjaan kolmen lähtöpisteen kera, GrIFK:lla lähtöpisteitä on runkosarjan kolmossijan myötä yksi. Joukkueet pelasivat runkosarjassa kolme ottelua, joista ensimmäisessä Grani nipisti tuon Cocksin ainoaksi jääneen tahran 27-27 tasapelillä. Kaksi seuraavaa ottelua meni riihimäkeläisten nimiin lukemin 30-24 ja 27-24.

GrIFK pelaa ensimmäisen kotiottelunsa ylemmässä jatkosarjassa lauantaina 18.2., jolloin Luolaan saapuu BK-46.

HandisTV on käsipallon uusi koti

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Kaikki Solidsportin kotimainen käsipallosisältö löytyy nyt suoraan suomalaiselle käsipallolle räätälöidystä HandisTV:stä, joka kokoaa uudella tavalla yhteen kaikki käsipallon suorat lähetykset ja muut tapahtumat.

Voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan handis.tv:ssä joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >