Lauantain sarjakierroksella paljon pelissä – GrIFK ÅIFK:n vieraaksi

GrIFK sukkuloi vuoden toiseksi viimeisen käsipallo-ottelunsa kunniaksi Turkuun, jossa sarjataulukon kellarikerroksen ÅIFK saa vieraita Kauniaisista ja taulukon kolmospaikalta. Ottelu Samppalinnassa starttaa kello 14:00.

Lauantain ottelukierroksella on pelkästään mielenkiintoisia kamppailuja. Riihimäellä suurimmat mestarisuosikit Cocks ja BK-46 asettuvat kauden kolmanteen kohtaamiseen. Aiemmat kaksi peliä on päättynyt selkeästi ja runsasmaalisesti Cocksille. Helsingissä HIFK saa vastaansa viime aikoina yskähdelleen SIF:n.

Nousukuntoinen vastustaja

ÅIFK:n kuparisen rikkominen kesti kymmenenteen otteluun saakka, jolloin oli yllättää kaimaseuransa Helsingistä totaalisesti, mutta joukkueet päätyivät lopulta pistejakoon 31-31. Ensimmäisen voittonsa kanarialinnut saalisti viikko sitten, kun SIF kävi Turun matkan lisäksi kärsimässä tappion lukemin 26-19.

Kolmen ottelun kuntopuntarissa ÅIFK on siis yhdellä pisteellä Granin edellä, mutta laajemmassa tarkastelussa tilanne keikahtaa täysin Granin eduksi. 12 pelatun kierroksen jälkeen joukkueella on vankka ote kolmannesta sijasta, ja keskinäisissä otteluissakin vihreä IFK on vienyt kaikki pisteet.

SM-liiga käynnistyi joukkueiden osalta Turussa 26.9., jolloin GrIFK oli tylyäkin tylympi, ja vei voiton maalein 39-26. Marraskuun alussa Luolassa voiton eteen jouduttiin tekemään täysi päivätyö ja vähän ekstraakin, ennen kuin voitto irtosi. Lukemat Kauniaisissa 25-23 Granille.

Viikonlopun jälkeen SM-liigassa on jäljellä ennen joulupukkia ja uuden vuoden raketteja yksi ottelukierros. Grani saa keskiviikkona kellon lyödessä 19:00 vieraakseen HIFK:n.

Solidsport tuo liigan kotiin

SM-liigan jokaista ottelua voi seurata katsomon lisäksi myös kotoa käsin. Solidsport jatkaa videoalustana ja voit tarpeesi ja mieltymystesi mukaan joko ostaa katseluoikeuden yksittäiseen otteluun, liittyä joukkueen kuukausikannattajaksi tai ostaa Kausipassin kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaamalla SolidSportin kanavan joko kuukausikannattajana (9,90 €/kk) tai Kausipassilla (79 €) saat katsottavaksesi kaikki SM-liigan ottelut livenä sopimuskauden ajan. Lue lisää vaihtoehdoista >