GrIFK suoraan välieriin! BK:n kurimus sai jatkoa Karjaalla

GrIFK päätti ylemmän jatkosarjan toiseen voittoon BK-46:sta. Karjaalla panoksena ollut suora välieräpaikka voittajalle matkasi vierasjoukkueen mukana Kauniaisiin, kun Grani vei pisteet maalein 27-31 (11-15). Cocksin pidettyä samaan aikaan oma tappiosaldonsa nollassa voittamalla HIFK:n 30-28, muodostui jatkosarjan loppujärjestykseksi Cocks, GrIFK, BK-46, HIFK.

Grani on kauden aiemmissakin otteluissa Karjaalla tullut peliin vahvasti, mutta ote on ennemmin tai myöhemmin pettänyt. Nytkin joukkue tuli vahvasti otteluun ja otti komennon, eikä luovuttanut sitä missään vaiheessa. Kapteeni Fredrik Forss aloitti ja päätti Granin maalitehtailut, ja palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

– Tänään oli koko 60 minuuttia kovaa taistelua. Meidän peli on alkanut menemään hyvään suuntaan, ja sehän on hyvä loppupelejä ajatellen.

Ylemmän jatkosarjan saldoksi tuli GrIFK:n osalta kolme voittoa ja kolme tappiota, joista kaksi puhtaaseen peliin yltäneelle Cocksille. HIFK voitti kuudesta ottelustaan kaksi (GrIFK ja BK-46), ja kahdella bonuspisteellä jatkosarjaan toiselta sijalta lähteneen karjaalais-sikermän pistepottia kartutti vain avauskierroksella otettu kotivoitto HIFK:sta. Viidestä peräkkäisestä tappiosta huolimatta BK piti HIFK:n takanaan sarjataulukossa.

Alemman jatkosarjan järjestys oli jo ennen viimeistä ottelua SIF-ÅIFK selvillä, ja nyt on puolivälieräparitkin. SIF saa eniten toivomansa vastustajan BK-46:sta, ja myös toisessa otteluparissa HIFK-Dicken on derbyn makua. Cocks ja GrIFK saavat vastustajansa välieriin viimeistään 5.4.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa