Keskittynyt GrIFK selvästi Dickeniä parempi

Liigakakkonen GrIFK puolusti asemiaan neljännessä peräkkäisessä kotiottelussaan voitokkaasti. Sarjassa kuudentena oleva Dicken jäi alusta alkaen takaa-ajajaksi kun edellisessä ottelussaan maalinteon kanssa tuskaillut Grani pisti pallon varmasti paikoista sisään. Tasoero joukkueiden välillä oli selvä kun pisteet jäivät Kauniaisiin maalein 31-23 (16-11).

Ottelun parhaana palkittu Richard Sundberg näki joukkueensa asenteen olleen kohdillaan.

– Hyvä kasvojen pesu edellisestä ottelusta. Tässä nähdään että kun tullaan otteluun oikealla asenteella kotiyleisön eteen, hyviä asioita tapahtuu. Pallot laitettiin sisälle paikoista hyvällä prosentilla, tulos on sitten taululla sen mukainen.

Koko liigan kolmen kärki oli voitokas omissa kotiotteluissaan. Cocks voitti HIFK:n 40-28 ja BK-46:n ja ÅIFK:n välisessä pelissä määriteltiin paljonko ero sarjataulukon ensimmäisen ja viimeisen välillä on. BK voitti runsasmaalisesn ottelun 50-25 (22-14).

Granilla on edessään vielä kaksi ottelua ennen iki kuukauden ottelutaukoa. Lauantaina edessä on vieraspeli Turussa ja vuosi päätetään sarjan kärkikaksikon BK-46 ja GrIFK kesken Luolassa keskiviikkona 20.12. kello 19.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa