Det blev tufft direkt då säsongen kickade igång

Vi är ett mycket bättre handbollslag än vi visade i fredags

Seriepremiären hemma mot Dicken blev en för svår nöt att knäcka för oss då Dicken tillslut stod som segrare med 24-31. Matchen var ganska jämn första 15 minuterna men sedan drog Dicken ifrån och ledde i paus med ett par bollar.

Andra halvleken började som den första slutade och vi kom inte alls upp i våran egna kapacitet. Dåligt försvarsspel följdes upp med dåligt tempo i anfallsspelet och ganska många tekniska fel. Anas straffskytte var en positiv sak att ta med, annars har vi en hel del att jobba med och vi kommer att komma ut starkare ju längre säsongen lider.

Säsongens andra seriematch borta mot HIFK är en match vi snabbt glömmer bort. Vi blev totalt utspelade i idrottshuset och efter första halvleken lyste det hela 19-7 till hemmalaget på tavlan. Ingen i Grani kom upp i nivå och det såg ut som att viljan att vinna inte fanns och det får aldrig hända i en handbollsmatch för då kan vilket lag som helst slå oss.

Andra halvlek började som den första och vi kom aldrig in i matchen. Efter 60 minuter så var det 35-23 till hemmalaget och vi får åka hem och jobba stenhårt för att visa att vi verkligen kan spela handboll.

På lördag är det bortamatch mot Mästarna Cocks och det blir en härlig utmaning för oss och ett ypperligt tillfälle att visa oss själva och våra supportrar att vi är ett mycket bättre handbollslag än vi visade i fredags.