Nollakerho kokoontuu Riihimäelle

GrIFK:n ensimmäinen virallinen vierailu Riihimäen uudella Cocks Areenalla alkaa varsin poikkeavista lähtökohdista sillä sen enempää isäntäjoukkue kuin vierailijatkaan eivät vielä ole saaneet avatuksi SM-liigan pistetilejään.

Granilla on takanaan kaksi helsinkiläisjoukkueille kärsittyä tappiota ja Cocks koki liiga-avauksessaan keskiviikkona kirpaisevan yhden maalin tappion kun BK-46 ratkaisi 31-32 voiton ottelun viimeisen sekunnin loppupuolella. Lisäksi tuon ottelun avausjakson paras pelaaja Teemu Tamminen puhui itsensä suihkun kautta kurinpitolautakunnan käsittelyyn ja on sivussa lauantain ottelusta.

Lue myös: Cocksin Teemu Tamminen toistaiseksi pelikiellossa

Cocks on juuri tällä hetkellä jälleen melkoisessa otteluruuhkassa sillä se on reilun viikon sisään ehtinyt BK-pelin lisäksi ottaa voiton Mestareiden liigassa ja kaksi Baltian liigassa, kaikki kotiareenallaan.

Joukkue on kokenut joitakin muutoksia sitten viime kauden, uusista pelaajista kiinnostavin on pelinrakentajan paikalla häärivä taitava Yuri Semenov. Kun toiseksi pelaavaksi maalivahdiksi hankittu valkovenäläinen Aliaksandr Markelau on aloittanut sairastuvan puolella, on Cocksin valmentaja Gintaras Savukynas antanut Leevi Koistiselle arvokasta pelikokemusta aina CHL-pelejä myöten.

Granin peli halttasi HIFK:ta vastaan pahasti ja joukkue on analysoinut viikon harjoituksissa tekemisiään kentällä. Parannettavaa löytyi jokaisella osa-alueella joten vierasottelu valmiiksi ärsytettyä Mestareiden liigan tasoista vastustajaa vastaan antaa hyvän mahdollisuuden petrata oikein kunnolla.

Challenge cupia ja SM-liigaa

Kaikki liigajoukkueet ovat viikonlopun aikana tulessa. Riihimäellä pelataan Cocks-GrIFK pelin jälkeen EHF Challenge Cupin toisen kierroksen ensimmäinen osaottelu HIFK:n ja itävaltalaisen Bregenzin välillä. Dicken pääsee nauttimaan käsipalloeksotiikasta Skotlannissa, jossa se pelaa molemmat osaottelut Livingston HC:ta vastaan. SM-liigassa on vuorossa kaksi paikallisderbyä kun SIF käy Karjaalla ja PIF Turussa.