”Så är det dags för revansch!!”

Med glöd i ögonen och rätt inställning så ska båda poängen stanna i Grottan!

Då var det dags för hemmamatch igen I grottan och dagens motståndare står Serieledarna BK-46 för. BK 46 som startat säsongen utmärkt med 8 vinster på 9 matcher. Enda förlusten som BK har i serien kom på bortaplan mot suveräna Cocks med uddamålet.

BK-46 har stort övertag på Grani, de senaste 4 hemmamatcherna för Grani har slutat i vinst för bortalaget. Ni kan förstå att det är en riktigt tuff uppgift våra killar ställs mot ikväll men som alltid så lovar jag att vi kommer att sälja oss väldigt dyrt!

Vi hoppas det kommer mycket folk och att publiken bär fram oss som senast hemma mot Pargas, det var riktigt bra stämning i grottan. Det var en stor bidragande faktor till att vi lyckades vända ett stort underläge.

Senaste matchen vi spelade var borta mot HIFK där vi hade stort övertag i första halvlek men sedan hände något i andra då HIFK kom ikapp och matchen slutade 25-25.

GrIFK har mycket kvar att jobba med sin unga trupp men vi tar med oss första halvlek borta mot HIFK senast där killarna visade stor potential att spela en fartfylld och bra handboll. Det är viktiga poäng för båda lagen och med glöd i ögonen och rätt inställning så ska båda poängen stanna i grottan!

En spelare som är viktig för grani är den evigt unga Sami Silfver. Han är en viktig pusselbit i Granis anfallsspel och tar alltid stort ansvar när det väl gäller. Han har själv ett förlutet i BK 46 och det är säkert lite speciellt att spela mot sitt gamla lag. Här får ni höra hans tankar om matchen.

Hur känns det att spela mot din moderklubb, är det något speciellt nuförtiden?
– Nej inte nu längre. Många år sen var det ju förstås speciellt att möta sin moderklubb med ett annat lag, men nuförtiden är det som att spela vilken annan match som helst.