Alexander von Numers vaihtaa HIFK:n GrIFK:hon

Kolme viime kautta HIFK:ssa pelannut Alexander von Numers palaa ensi kaudeksi kasvattajaseuransa GrIFK:n riveihin. 22-vuotias takamies pelasi HIFK:ssa kolmen kauden aikana 45 ottelua joissa teki 128 maalia.

Alexander von Numers kertoo suhtutuvansa toteutuneeseen siirtoon ja paluuseen tuttuihin ympyröihin Kauniaisiin hyvällä ja innostuneella mielellä: “Vaihdon taustalla on kaivattu ympäristönvaihdos ja myös mahdollisuus palata pelaamaan Granissa, joka on kasvattajaseurani. Myös se, että olen pelannut monen tulevan joukkuetoverini kanssa yhdessä juniorivuosista saakka, vaikutti päätökseen. Tiedän myös kuinka paljon seura on tehnyt töitä ja miten hyvin se on kehittänyt pelaajia ja on aina ollut mukana taistelemassa mitaleista.”

Mikko Koskue kommentoi uutta pelaajaansa näin: “Hyvä vahvistus meille, tuo joukkueeseen monipuolisuutta molemmissa päissä kenttää. Alex on nuori ja lupaava pelaaja, joka kuuluu myös maajoukkuerinkiin. Varsinkin hyökkäyspäässä näen vielä paljon potentiaalia, mitä ei ole tähän asti saatu ulos. Viime aikoina kärsinyt loukkaantumisista, teemme yhdessä kaiken että saamme Alexin hyvän kuntoon ja pysymään terveenä.”

Alexander von Numers on käynyt läpi juniorimaajoukkueputken, jonka huipennuksena hän edusti Suomea vuonna 2012 pelatussa 18-vuotiaiden EM-turnauksessa Itävallassa. Viime kaudella hän teki ensiesiintymisensä miesten maajoukkueessa.