Isak Lehvonen loppukaudeksi GrIFK:hon

GrIFK saa kevään otteluihin vahvistusta, kun ÅIFK:ssa kasvanut laituri Isak Lehvonen siirtyy loppukaudeksi Granin riveihin. 24-vuotias vasuri on pelannut SM-liigaa kuuden kauden aikana 120 ottelua, joissa hän on tehnyt 278 maalia. Viime kaudella välivuoden pitänyt Lehvonen on tällä kaudella ehtinyt pelata ÅIFK Akkupoikien divarijoukkueessa yhden pelin.

Opintojen aloittamisen takia vuoden tauon käsipallokentiltä pitänyt Lehvonen tekee paluun intoa uhkuen ja uskoo sopeutuvansa hyvin uuteen ympäristöön.

– Nautin käsipallon pelaamisesta ja kilpailemisesta, ja vuoden tauon jälkeen teki taas mieli pelata. GrIFK:lla on rikas historia ja se on sitoutunut huippuosaamiseen. Joukkueen tavoitteet vastaavat omiani. Valmentajat ja joukkueen dynamiikka vetivät minut mukaan GrIFK:hon.

GrIFK:n toinen valmentaja Anthony Hellakoski kuvaili Lehvosen ominaisuuksia BK-ottelun alla. Hän näkee Lehvosen aggressiivisen puolustuspelaamisen sopivan joukkueen kuvioihin erinomaisesti. Samalla Grani saa Lehvosesta oivan lisän oikealle sivustalle.

– Lehvosen tulo lisää kilpailua pelipaikoista ja antaa meille lisää mahdollisuuksia pelikuvioihimme.

Isak Lehvonen tulee esiintymään GrIFK:ssa pelinumerolla 8.