Koljonen, Silfver ja Hellberg kohti tonnia

GrIFK:n kokeneemman kaartin pelaajat Miro Koljonen, Sami Silfver ja Jasper Hellberg kulkevat rinta rinnan kohti tuhannen SM-maalin rajaa. Ellei ihmeitä tapahdu niin jokainen pääsee tällä kaudella juhlimaan maagisen tasaluvun rikkomista.Kauden alussa Granin kapteenilla Koljosella (26 v.) oli kasassa 285 ottelussa SIF:n, HC Westin ja GrIFK:n riveissä 899 maalia. 900. ja 901. maali syntyivät liigan avauskierroksella Karjaalla BK-46:tta vastaan.

Myös samassa ottelussa seitsemän maalia tehnyt Silfver ylitti 900 maalin rajan nostaen kokonaismaalimääränsä lukemiin 904. 28-vuotias kovaa heittävä pakki on saanut käsipallokasvatuksensa Karjaalla ja ehti Koljosen tavoin edustaa HC Westiä useamman vuoden. Otteluita miehelle on pääsarjatasolla kertynyt nyt 318.

Hellberg on Silfverin ikätoveri sekä BK:n kasvatti, ja ehti pelata ennen Graniin siirtymistään myös HIFK:ssa. Vasenkätinen laituri, joka pelasi BK-ottelussa jo 323. SM-ottelunsa, kasvatti maalisaldoaan neljällä maalilla, ja on nyt osunut liigassa 885 kertaa.

Lisää osumia on tiedossa lauantaina 22.9. kun GrIFK saa kotiavauksessaan vastaansa HC HIK:n Hangosta.

Liput 13€ / 8€