Roslander SM-liigan helmikuun tähtipelaaja

GrIFK:n luotettava maalivahti Patrik Roslander valittiin SM-liigan helmikuun tähtipelaajaksi. Maalivahtien valta-asemaa liigaotteluissa korostivat Cocksin Vitali Shitsko ja Dickenin Bogdan Klepa, jotka jäivät Roslanderin seitsemän tähden saaliista yhden tähden verran.

Tähtipelaajavalinta on Roslanderin uran kuudes. Kaksi ensimmäistä tuli HC Westin riveissä kaudella 2011/12 ja kaksi seuraavaa 2014/15 Dickenissä. GrIFK:ta edustaessaan Roslander oli tähtipelaaja myös viime kaudella marraskuussa.

GrIFK:n pelaajille valinta osui nyt yhdeksännen kerran. Edellinen valittu oli viime lokakuussa Filip Churlevski. Häntä aiemmin Granin pelaajista ovat tulleet valituksi Carl Weurlander (huhtikuussa 2022), Atte Pakarinen kahdesti (helmikuussa 2021 ja tammikuussa 2017), Anthony Hellakoski (maaliskuussa 2021), Alexander Qvist (tammikuussa 2020) ja Albert Georgs (tammikuussa 2019).

Tähtipelaajapalkinto myönnetään kuukauden aikana eniten tähtiä keränneelle pelaajalle. Lista kaikista SM-liigan tähtipelaajaksi valituista pelaajista kaudesta 2000/01 alkaen löytyvät täältä.

 Artikkelikuva: Aki Ylivarvi @aki_kuvaus