NSM semi 1.4.: GrIFK-Dicken 26-28, ja. 23-23

Dicken vann den andra semifinalen

Semifinalerna mot Dicken har blivit precis så jämna som det på förhand har diskuterats. I den andra semifinalen ledde det andra laget aldrig med mer än 3 mål och vi följdes åt mycket jämnt under hela matchen. Vi ledde stora delar av den ordinarie matchtiden, medan Dicken fick agera jagande part. Som båda lagen hittills har visat – så länge det finns tid på klockan finns det möjlighet till vad som helst! Efter ett mål av båda lagen under de sista 15 sekunderna gick matchen till förlängning, där Dicken lyckades bättre än vi.

De två första semifinalerna har visat hur små marginaler det handlar om. I den första matchen var marginalerna på vår sida, i den andra på Dickens.

Match nr 3 spelas i Britas på måndag. Vi kommer att fokusera på det vi gjorde bra och bygga vidare på det vi kan göra bättre. Det kommer att bli stentufft, men vi är färdiga för utmaningen!

Valmentajan kommentit GrIFK Gustaf Ahlroos:

En tajt match idag. Jag är stolt över lagets insats. Vi kämpade bra ända till slut men det räckte tyvärr inte hela vägen. Ny match på måndag.

Jännä ottelu tänään. Olen tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Tsemppasimme hyvin loppuun saakka, mutta valitettavasti se ei riittänyt tänään. Uusi peli maanantaina.

Vakuuttavimman pelaajan kommentit Moa Sjölund, GrIFK:

Spännande match. Små detaljer avgör i slutet. Nästa gång tar vi vinsten.

Jännä ottelu. Pienet yksityiskohdat ratkaisevat lopuksi. Seuraavalla kerralla otamme voiton.

Ottelun tilastot

Ottelutiedot Tulospalvelussa