Otteluennakko GrIFK-KyIF 29.9 kl. 19.00

Vi fick en bra start på säsongen då vi vann över SIF på bortaplan. I säsongens andra match på onsdag möter vi ett hungrigt KyIF, som liksom vi siktar på en medaljplacering i vår. Det kommer att bli en tajt match där alla situationer är viktiga. Båda lagen söker sin plats i serien så insatserna är höga! 

Förra matchen gjorde vi en stark insats genom 60 minuter och visade att vi håller en hög nivå. Vi vet vilka våra styrkor är och vad vi ska jobba vidare på. Vi kommer till säsongens andra match med bra vind i seglen. Vi har jobbat vidare på anfallet och gått igenom prioriteringarna mot KyIF.

KyIF har en stark försäsong bakom sig och har visat att de har ett brett material att jobba med. KyIF har en bra blandning av unga hungriga spelare och några mer rutinerade spelare. KyIF:s tränare Birgitta “Bigo” Lindholm har fortsatt med samma tankesätt som förra året, att “skynda långsamt”, vilket är en bra grund att stå på då KyIF har som mål att strida om de högsta placeringarna i serien.

Vi hoppas att våra fans hittar till Granigrottan för att stöda damerna. Vi har tagit stora steg framåt och skulle gärna visa vad vi går för! Tyvärr har vi några spelare borta, men kan ändå ställa upp med ett starkt manskap. Vi kommer att visa upp ett fartfyllt spel där vi smäller på i försvaret och sätter fart på bollen och spelarna i kontringarna.  Man kan också se alla matcher via Solidsport för 9,90€/mån. https://solidsport.com/grifknaiset och understöda damerna den vägen.

Följ oss gärna!

Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen! Kom ihåg munskydden.

Coach Pava och Anka

Obs! I september kostar säsongskorten 50 euro/st., från 1.10 kostar de 80 euro. Du kan beställa säsongskorten per e-post: grifkhandbollsdamer(at)gmail.com eller köpa dem i Grottan före matchen. Kom gärna i god tid!