Otteluennakko SIF-GrIFK 18.9 kl. 19.15

Ny säsong med ny tränare kör igång

Vi inleder den nya säsongen med en bortamatch mot Sjundeå i dag lördag! Efter en fin förra säsong, där vi till slut vann brons, har det under sommaren hänt en hel del i Grankullas damlag. Vi har fått en ny huvudtränare och det har varit en del rörelse båda ut och in i vår trupp. Vi tappade en del erfarna spelare, men har istället fått in duktiga, unga och hungriga spelare.

Lördagens match blir en nagelbitare. Vi har redan hunnit med två jämna duster mot Sjundeå IF, där SIF båda gångerna dragit det längre strået med ett måls marginal. SIF har under Jan Hagman hittat en bra grund att stå på och spelarna hungrar efter framgång. SIF har, liksom vi, haft en hel del trafik ut och in från truppen, men de har sett stabila ut under försäsongsmatcherna.

Ny huvudtränare är Patrik ”Pava” Johanson, som har tagit över rollen efter Gustaf ”Gutte” Ahlroos. Lagets andra tränare Anders ”Anka” Genberg är med också i år. Pava har kommit med nya idéer som vi säkert får se mer av i vårt spel under säsongen. Under de senaste veckorna har vi börjat köra in det nya systemet i vårt anfallsspel och känslan är att det kommer att se riktigt bra ut då vi får alla pusselbitar på plats. Vi kommer även denna säsong att lita på vårt aktiva försvar som vi byggt upp under de senaste säsongerna. Vi har även fokuserat på löpning och styrketräning under sommaren och hösten och ger ett stort tack till vår fysiktränare Fredrik Ahtola som sett till att flickorna orkar och hålls möjligast skadefria under träningarna och den kommande säsongen.

Damerna har gjort fina framsteg under de senaste säsongerna och vi alla är ivriga inför den kommande säsongen! Hoppas att våra anhängare hittar till hallen för att kämpa fram våra damer, de är de värda! Man kan också se alla matcher via Solidsport för 9,90€/mån. https://solidsport.com/grifknaiset och understöda damerna den vägen.

Följ oss gärna!

Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka

Obs! I september kostar säsongskorten 50 euro/st., från 1.10 kostar de 80 euro. Du kan beställa säsongskorten per e-post: grifkhandbollsdamer(at)gmail.com!