Otteluennakko GrIFK-Dicken 12.11. kl. 13.30

Hemma mot regerande mästarna
Efter ett matchfritt veckoslut är det dags att möta förra säsongens mästare Dicken. Dicken har under hösten hunnit spela både en omgång i Europa och mot alla andra lag i serien. De har spelat övertygande mot alla lag utom HIFK, där de inkasserade säsongens hittills enda förlust. Dickens spelartrupp har hållits intakt de senaste åren och de förfogar över en bred trupp med duktiga spelare på varje position.

Vi har haft en utmanade vecka med skador och flunssa där vi haft få spelare på träningarna. Vi börjar sakta men säkert hitta rätt med sakerna vi vill köra in i laget och det kommer att bära frukt i ett senare skede av säsongen, då vi ännu är så i början av serien. Vi kommer att ställa upp med ett ungt och hungrigt lag mot Dicken och vi kommer att ge allt i varje situation.

Vi hoppas att så många som möjligt hittar till hallen. Det kommer att bli en spännande match mellan seriens två snabbaste lag där det kommer att smälla på planen, det visade redan semifinalerna i förra årets slutspel. Kom till grottan och klä er i grönt för att föra flickorna till vinst mot fjolårets mästare, ni kommer inte att ångra er!

Annars sänds matchen på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka