Otteluennakko GrIFK-PIF 11.12. kl. 13.30

Två hemmamatcher kvar före julpausen

Efter vinsten mot HIFK i Suomen cup semifinalen har vi två hemmamatcher kvar att spela på det här årets sida. Inkommande lördag 11.12 möter vi PIF i grottan – och nästa veckas lördag 18.12 kommer HIFK på nytt på besök till Grankulla. Vi måste lyckas att ladda om nu, först till matchen mot PIF och sedan mot HIFK för att få en bra avslutning på året.

Vi vill tacka för det fina stödet vi har fått under våra matcher på hösten och hoppas att ni alla hittar till grottan ännu under årets sista omgångar. I januari fortsätter seriematcherna – och 22.1.22 spelas Suomen cup finalen mot Dicken i Britas.

Ladda ner ditt coronaintyg och kom i god tid till hemmamatcherna i Grottan

Grankulla stads beslut att följa Regionförvaltningsverkets restriktioner (på finska) innebär att vi kräver uppvisande av coronaintyg vid dörren. Beslutet gäller publiktillställningar och allmänna möten som ordnas inomhus och där mer än 20 personer deltar.  Dessutom råder stark rekommendation att bära munskydd. Kom gärna i god tid så du hinner se matchen från första minuten, så undviker vi köbildning vid dörren.

Du kan också heja på distans

Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Grottan och hejar! Annars sänds matchen på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka