Otteluennakko HIFK-GrIFK 16.2. klo 20.00

Match mot HIFK i Idrottshuset

Idag möter vi HIFK på deras hemmaplan i Idrottshuset! Vi möter ett HIFK vars spel under de senaste matcherna har gått upp och ner. I sina bästa stunder har de varit nästan oslagbara, medan de i vissa stunder haft det väldigt utmanande. HIFK besitter ändå en hel massa rutin, vilket inte skall underskattas. De kommer säkerligen att vara taggade för att visa GrIFK-damerna sitt kunnande. Matchen kommer att vara spännande över 60 minuter.

Vi kommer från en skön seger över serieledarna Dicken på lördag där vi stora delar av matchen spelade ett fint spel i båda ändorna av planen. De momenten skall vi ta med till dagens match. På måndagens träning gick vi igenom lördagens match, vad vi gjorde bra och vad vi kan förbättra. Vi möter ett annorlunda lag än i lördags, men  fokus ligger oberoende på vårt eget spel och på vad vi skall göra på planen. Vi är färdiga att ge HIFK en match och spela om vinsten idag. Hoppas alla hittar till hallen. Vi ses där!

Du kan också heja på distans

Matchen sänds också på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Coach Pava och Anka