Otteluennakko KyIFK-GrIFK 5.12. 16.00

Vägen bär till Kyrkslätt på söndag eftermiddag

Det är matchdags igen då vi möter KyIF på hemmaplan. I morgon inleds en intensiv matchperiod, där vi spelar fyra matcher på 14 dagar. Det är dags att visa att vår hårda sommarträning ger resultat inför vårens slutspel.

Efter bortamatchen mot KyIF spelas de tre följande matcherna på hemmaplan, läs mera längst ner om vad som gäller för hemmamatcherna under (åtminstone) resten av året.

Efter vår förra match mot SIF har vi drabbats av två söndriga veckor. Vi har inte fått hopskrapat spelare för att spela 6 mot 6 över hela planen, så vi står inför en stor utmaning inför kommande duell. Våra långtidsskadade spelare är fortfarande på sjukstugan, även om vi ser fram emot att få dem tillbaka inom kort. Under de senaste dagarna har vi fokuserat på vårt eget spel och på att möta KyIF:s aktiva försvar. Vi är trygga i hur vi löser spelet framåt, och beredda på att jobba stenhårt bakåt för chansen att ta två poäng i Kyrkslätt.

KyIF:s säsong har gått lite som en bergochdalbana, vilket är att vänta när det gäller ett ungt lag. Under försäsongen spelade laget fördomsfritt och fartfyllt och fällde både SIF och oss med klara siffror. De spelade även en jämn match mot HIFK inför säsongen. För tillfället har KyIF en seger från denna säsong, mot PIF. Vi vet att även om Bigo vill skynda långsamt med laget så har matcherna denna säsong inte gått helt enligt förväntan. KyIF kommer alltså att vara supertaggade och redo att visa vad deras riktiga nivå är. De visade under förra matchen mot oss att de är redo att ge allt i 60 minuter, oberoende av vad som står på resultattavlan. Vi är redo för fajt och hoppas att alla hittar till Kyrkslätt på söndag eftermiddag!

Ladda ner ditt coronaintyg och kom i god tid till hemmamatcherna i Grottan

Efter matchen mot KyIF spelas årets sista matcher på hemmaplan i Grottan: Suomen cup semifinal 8.12 kl. 19.00 samt FM-grundseriematcher 11.12 kl. 13.30 GrIFK-PIF och 18.12 kl. 13.30 GrIFK-HIFK.

Grankulla stads beslut att följa Regionförvaltningsverkets restriktioner (på finska) innebär att vi kräver uppvisande av coronaintyg vid dörren. Beslutet gäller publiktillställningar och allmänna möten som ordnas inomhus och där mer än 20 personer deltar.  Dessutom råder stark rekommendation att bära munskydd. Kom gärna i god tid så du hinner se matchen från första minuten, så undviker vi köbildning vid dörren.

Ditt säsongskort gäller också vid Suomen cup matcherna i Grottan!

Du kan också heja på distans

Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Grottan och hejar! Annars sänds matchen på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka