Poängen hem i årets första hemmamatch: GrIFK-SIF 27-18

Vahvan toisen puoliajan ansiosta GrIFK nappasi 27-18 (10-11)-voiton SIF:stä.

SIF oli ottelun alussa hallitsevampi osapuoli ja pääsi parhaimmillaan neljän maalin johtoon. Hiljalleen kotijoukkue alkoi saada juonesta kiinni ja nousi rinnalle. Toiselle puoliajalle lähdettiin kuitenkin SIF:n maalin johdossa.

GrIFK tuli kopista latautuneena, kun se vastasi Johanna Hillin johdolla kuudesta ensimmäisestä maalista ja GrIFK oli repäissyt jo viiden maalin johdon. GrIFK:n puolustus onnistui pitämään SIF:n pihdeissään ja samalla sen hyökkäyspeli iski laajalla rintamalla. Näin GrIFK otti lopulta selkeän voiton.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johanson oli alkua lukuun ottamatta joukkueen pelaamiseen tyytyväinen.

– Huono alku ottelulle. Oltiin alussa häviöllä 5-1 ja 6-2. Päästettiin vain 11 maalia ensimmäisellä puoliajalla. Molemmat maalivahdit olivat hyviä, mutta Stella sai paremman puolustuksen ja se näkyi toisella puoliajalla. Hyvin läpiviety ottelu.

SIF:n pääkäskijä Jan Hagman oli toisen puoliajan esitykseen pettynyt.

– Olisi ollut hienoa, jos ottelu olisi kestänyt 30 minuuttia, nyt 60 minuuttia oli liian pitkä. Täytyy analysoida mistä johtui. Loppuiko kunto vai mistä tuo johtui. Aivan liian huono toinen puoliaika. Tätä työstetään seuraavaksi.

Ottelun parhaana palkittu Stella Brunacrona riemuitsi voitosta.

– Voitto tuntui ihanalle, varsinkin häviöputken jälkeen. Hieman sitkeä alku, mutta kaikki hoitivat itsensä kuntoon toiselle puoliajalle ja kuuntelivat mitä Pava sanoi. Toisella puoliajalla puolustus toimi hyvin

GrIFK-SIF 27-18 (10-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 7 (1), Sandra Laitinen 4, Carolina Rehnberg 3,Stella Bruncrona 3,Greta Wirén 2, Mathilda Sandblom 2, Emma Wickström 1, Cecilia Schalin 1, Anette Rakkolainen 1, Emily Johansson 1, Corinna Jensen 1, Louise Heinonen 1

SIF: Mariela Lönnqvist 6 (1), Natalie Jürgens 5, Madeleine Lindholm 3, Nora Wunsch 2 (1), Nea Puijola 1, Sofia Joutjärvi 1

Tähtipelaajat
Stella Bruncrona GrIFK 3

Natalie Jürgens SIF 2
Mathilda Sandblom GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Cecilia Schalin 1 x 2 min, Emily Johansson 1 x 2 min, Fanny Reinikainen 1 x 2 min, Mathilda Sandblom 1 x 2 min, Rebecca Lönnqvist 1 x 2 min

SIF: Rebecca Jurgens 2 x 2 min

Erotuomarit: Annette Nyberg – Annika Helin-Pohjola

Yleisöä: 50

Valmentajan kommentit GrIFK, Patrik Johanson

Släppte bara in 11 mål i första halvleken. Båda målvakterna jätte duktiga, men Stella fick ett bättre försvar och det syntes på andra halvlek. Överlag en bra genomförd match.

Parhaan pelaajan kommentit, Stella Bruncrona, GrIFK

Känns jätteskönt med en vinst. Skönt att få vår streak av förlust bort. Lite seg början men alla fixa upp sig till andra halvlek och lyssnade på vad Pava sade. Andra halvleken fungerade försvaret bra. Voitto tuntui ihanalle, varsinkin häviö putken jälkeen. Hieman sitkeä alku, mutta kaikki hoitivat itsensä kuntoon toiselle puoliajalle ja kuunteli mitä Pava sanoi. Toisella puoliajalla puolustus toimi hyvin