Otteluennakko GrIFK-Dicken 12.2 kl. 13.30, 200 hlö yleisö tervetullut

Hemmamatch mot Dicken

På lördag möter vi Dicken för tredje gången! I bagaget har vi en tuff match mot SIF förra lördagen, där vi höjde oss i andra halvlek och gjorde en riktigt solid andra halva av matchen.

Första matchen mot Dicken den här säsongen var en nagelbitare, där vi förlorade med bara 1 mål. Den andra matchen för några veckor sedan var klar från första början – Dicken var det bättre laget. Efter den matchen har det hänt en hel del inom vårt lag. Vi har snackat igenom delmål och kört hårt på träningarna. Vi vet var vår högsta nivå är, och vi måste klara av att hålla den under hela matchen för att kämpa om vinster under våren.

Det är dags för en toppmatch igen och vi hoppas att ni alla hittar till hallen!

Plats för 200 personer i publiken!

De nya restriktionerna tillåter 50 procent av publikkapaciteten, vilken i Grottan betyder 200 personer. Inget coronapass, stark rekommendation att bära munskydd råder. Kom gärna i god tid så du hinner se matchen från första minuten, så undviker vi köbildning vid dörren.

Du kan också heja på distans

Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Grottan och hejar! Annars sänds matchen på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka