Otteluennakko GrIFK-SIF 5.2 kl. 13.30, 50 hlö yleisö tervetullut!

Hemmamatch mot SIF – med (liten) publik

Efter en längre julpaus och en händelserik januari vänder vi blad till februari och flera matcher för laget. Under julpausen blev vårt fokus att hitta tillbaka till det snabba spel som vi hade i början av säsongen, eftersom det vi gjorde bra under tidiga hösten lite försvann då vi närmade oss jul. För att hitta tillbaka till vårt snabba spel bröt tränarna ner det snabba spelet i mindre delar, som vi tränade på under olika träningspass. På sistone har det sett lovande ut på träningarna och vi hoppas att det bär frukt under de kommande intensiva veckorna.

På lördag möter vi SIF hemma i Grottan. Vi måste hitta tillbaka till vårt trygga aggressiva försvar och våga löpa igenom matchen för att sedan hitta flytet i vårt uppställda anfallsspel som varit vår starkaste del denna säsong. Vi måste också få koll på SIF:s skyttar och deras kontringsspel från V6. Vi kommer att köra med gasen i botten genom hela matchen och se var i serien vi för tillfället befinner oss.

SIF kommer med ett taggat lag på lördag, eftersom de behöver poäng för att hålla jämna steg med KyIF om sista playoff platsen i serien. SIF pinade Dicken i cupsemifinalen före jul, men föll efter förlängning. I januari har SIF mött KyIF, där det efter en jämn drabbning blev en förlust med 1 mål.

En seriematch mot Dicken spelade vi i januari, där Dicken visade var nivån för tillfället ligger i toppen av tabellen. Vi lyckades inte hålla jämna steg med dem under 60 minuter och det syntes genast på tavlan. Det är bra att vi nu vet var nivån ligger, så vi vet kraven för varje träning och match.

Cupfinalen mot Dicken, som skulle spelas veckoslutet efter seriematchen inhiberades pga flera positiva coronafall i lagen. Vi försöker hitta ett nytt datum för matchen för att få se vem som spelar till sig den första pokalen för i år.

Max 50 personer i publiken, anmäl dig på förhand!

Vi beaktar rådande restriktioner gällande begränsningar vid allmänna sammankomster inomhus och kan ta emot högst 50 personer till matchen. Försäkra dig om en plats genom att anmäla dig till lagledare Raija Rehnberg per tfn 045-1779577. När namnlistan är full kan vi tyvärr inte ta emot fler i publiken. Rekommendation att använda munskydd råder, inget coronapass gäller. Vi beklagar läget, och hoppas att vi snart kan ta emot en större publik i Grottan!

Tervetuloa seuraamaan peliä, ennakkoilmoittautumisella

GrIFK:n naisten käsipallon SM-sarjan tämän vuoden ensimmäinen kotiottelu  GrIFK-SIF pelataan la 5.2 klo 13.30 alkaen palloiluhallissa. Me noudatamme voimassa olevia sisätiloissa tapahtuvien yleisötilaisuuksien rajoituksia ja pystymme ottamaan vain 50 katsojaa otteluun. Varmista itsellesi paikka varaamalla se puhelimitse joukkuejohtaja Raija Rehnbergilta, puh 045-1779577. Kun lista on täynnä, emme valitettavasti voi ottaa lisää katsojia. Palloiluhallissa on maskisuositus, ei koronapassia. Me olemme tilanteesta todella pahoillamme, mutta muuta emme tällä kertaa voi.

Du kan också heja på distans

Matchen sänds också på Solidsport för 5,90€/match eller 9,90€/månad eller 69€ All access där du får tillgång till alla FM-grundseriematcher. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer
Webbsida: https://grifk-handball.com/naiset/

Vi ses i hallen!

Coach Pava och Anka