Final 2 GrIFK-Dicken 5.5 * 18.30

Finalerna fortsätter

GrIFK drog det längre strået mot Dicken i den första finalmatchen i Britas!

Grankullalaget började starkt och ledde som bäst med 11-16. Sen ändrade Dicken lite om i sitt försvar och efter ca 40 spelade minuter var ställningen plötsligt 20-17.

Sakta men säkert knappade GrIFK in och med tre minuter kvar utjämnade Ella Paukku till 23-23. Med två sekunder kvar på klockan gjorde Paukku sitt andra mål och GrIFK fick sin första vinst.

Klä dig i grönt och kom till Grottan ikväll!

Kvällens match kommer med all sannolikhet att vara minst lika jämn och spännande som senast. Det är mycket som står på spel och Grankulladamerna behöver en publik som stöder dem genom hela matchen. Klä dig i grönt och  kom och heja hemmalaget till vinst!

Det är max två hemmamatcher kvar denna säsong, så det lönar sig att komma på plats till Grottan!

Biljetter 15/10 euro, betalning med MobilePay eller kontant. Gratis inträde för GrIFK:s juniorer med föreningens spel-/träningskläder! Obs! Säsongskorten gällde enbart grundseriens matcher.

Du kan också heja på distans!

Matchen sänds också på Handis-tv för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer. Här direktlänk till matchen!