NSM 11.3 SIF-GrIFK * 16.00

Rekordmatch i Sjundeå lördagen 11.3

Den sista rundan av grundserien fortsätter och GrIFK möter Sjundeå IF på bortaplan med matchstart kl. 16.00. Likt alla andra återstående matcher är även denna väldigt viktig för bägge lagen. Varje lag har tre matcher kvar innan de fyra bästa fortsätter med semifinaler. Femman och sexan spelar FM-B fortsättningsserie tillsammans med division 1 lag.

Under säsongen har poängen från de inbördes matcherna delats jämnt mellan SIF och GrIFK. Då lagen möttes i oktober tog GrIFK en övertygande 25-14 seger när målvakten Alexandra Olsson blev matchhjälte med 20 räddningar. SIF kom på besök till Grottan i januari och då var rollerna omvända. GrIFK klarade inte av att göra hål på målvakten Saga Narkiniemi och sjundeåborna vann klart med 17-24 och tog med sig två oerhört viktiga poäng. Båda lagen är säkert mer än sugna på att vinna det tredje och sista mötet och det kommer knappast att vara enkelt.

Blir det publikrekord i Sjundeå?

På lördag försöker Sjundeå IF slå nytt publikrekord för en dammatch i Fennia Arena. Det tidigare rekordet är 293 åskådare. Det innebär bland annat gratis inträde till matchen och olika tävlingar under matchens gång.

Vi hoppas att hallen blir fullsatt med både gula och gröna supportrar och att det blir ett nytt publikrekord. Annars sänds matchen som vanligt på Solidsport, som har blivit Handis-TV. Det kostar 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Här direktlänk till matchen!

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer