NSM 18.3. HIFK-GrIFK * 16.00

GrIFK gästar HIFK

GrIFK spelar sin nästsista grundseriematch på lördagen mot HIFK i Idrottshuset.

Ordningen på tabellens topptre lag är fortfarande inte klar. För tillfället ligger Dicken etta med 21p, GrIFK tvåa med 20p och HIFK trea med 17p. I och med en vinst mot HIFK kunde GrIFK säkra en andra plats och grundserievinsten skulle avgöras i det sista mötet mellan GrIFK och Dicken den 25.3.

Om HIFK däremot tar poängen från veckoslutets möte har de fortfarande en chans att gå förbi GrIFK och bli tvåa. Det är alltså otroligt viktiga poäng på spel under de kommande veckorna.

I semifinalerna möter 1:an 4:an och 2:an 3:an, laget med bättre placering har hemmafavör i matchserien. Tre vinster ger en finalplats.

Under säsongen har GrIFK och HIFK mött varandra två gånger. HIFK har ännu inte besegrat GrIFK under denna säsong (25-33, 27-26). HIFK har däremot tagit 5 poäng av 6 möjliga mot Dicken, när GrIFK tagit 0 poäng av 4 möjliga mot dem.

Båda lagen verkar ha fulla trupper inför lördagen och motivation är det knappast någon brist på. Det kommer säkert att bli en tuff match där alla gör sitt bästa för att få med sig de oerhört viktiga poängen.

Kom på plats till Idrottshuset i Helsingfors och hjälp oss säkra en andraplats i tabellen!

Annars sänds matchen som vanligt på Solidsport, som har blivit Handis-TV. Det kostar 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Här direktlänk till matchen!

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Damhandboll
Instagram: @grifkdamer