NSM 1.11.: GrIFK – BK-46 * 19.00

Hemmamatch mot BK på onsdag kväll!

Vad har laget tränat på den gångna veckan?
Under veckan som gått har vi lagt fokus på att hitta tillbaka till vårt snabba spel, uppspel och spelval i andrafas-kontringar. Vi har tränat med bra tempo och intensitet under hela den gångna veckan.

Vi har fokuserat på att hitta tillbaka till och få mer bredd i vårt uppställda anfall och känner oss också trygga tillsammans bakåt.

Vad har jag fokuserat på under den gångna veckan?

Själv har jag jobbat på att variera mina skott för att bli mer säker i mitt spel och att hitta inspel till linjen i rätt lägen.

Vem möter vi?
I morgon möter vi ett starkt BK som definitivt har ett starkare spel än i säsongens första match och precis som vi är säkrare i sitt spel och mer sammansvetsat som lag. BK har blad annat många starka niometers-spelare som vi måste ha ett öga på.

En motståndare att hålla ögonen på
Johanna Degerth är en av BK:s niometers-spelare, en genombrottsspelare som ger sitt allt i alla situationer och som kan stega förbi om vi inte positionerar oss rätt och arbetar med ett aktivt försvar.

En egen spelare att hålla ögonen på
Jag vill lyfta fram Mathilda Sandblom som är en spelare med ett pannben av stål och en kämpare. Lillis är en snabb spelare som ger allt i alla situationer och är en spelsmart spelare.

Matchrutin
Jag kommer att ladda upp med en lång promenad inför matchen. Jag har inga särskilda rutiner inför en match, men kollar ofta på handboll innan och peppar gärna upp med bra musik och samåker gärna till matchen!

Obs! Om du inte kan ta dig till Grottan kan du se matchen på Handis-tv  för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Handboll Damer
Instagram: @grifkdamer

Linnea Harms

Foto: aki_kuvaus