NSM final 4, GrIFK – HIFK: 22.4. * 19.00

Final 4!

Efter en fin bortaseger på lördag förlänger vi finalserien och gör det möjligt för oss att fortsätta kriga om mästerskapet. Vi har förbättrat vårt spel match för match och har ett bra flow i spelet just nu.

Vi har hunnit med fotboll och videopalaver, för att finslipa vårt spel ännu lite och känner oss mer än redo för att än en gång spela en match med ryggen mot väggen. Det är bara att gilla läget!

Vi ska fortsätta spela enligt det vi kommit överens om, både framåt och bakåt. Bakåt kommer vi att fortsätta hålla det tätt och försöka minimera lyckanden från deras nyckelspelare. Framåt kommer vi att låta bollen rulla och lita på vårt eget spel. Förra matchen kom vi äntligen igång med våra fina halvkontringar, vilket vi absolut kommer att fortsätta med i morgon.

Vi har kunnat rotera bra på alla spelare i de tre matcherna hittills och har bra med energi kvar att orka spela vårt snabba spel, vilket verkligen bar frukt i den föregående matchen.

I morgon får vi ännu en gång den här säsongen njuta av att spela inför vår fantastiska gröna hemmapublik. Vi kommer att njuta till fullo och hoppas att vi kan bjuda på en riktigt bra match!

Kom och se oss fightas om guldet imorgon i Grottan kl. 19.00!

Text: Kapten Johanna Hilli
Foto: aki_kuvaus