NSM 11.11.: Cocks – GrIFK 13-31

Efter en svår match fick vi med oss två poäng från Riihimäki!

Matchens inledning var trög för vår del. Det blev mycket tekniska fel och missade möjligheter, vilket också märktes på resultattavlan. Efter en stund fick vi ändå igång spelet och kunde dra ifrån.

Bollarna hölls med i anfallet och försvaret började också fungera. Vi fick upp en ledning och till paus var ställningen 6-13 till oss.

I andra halvlek fick vi igång vårt eget spel allt bättre och kunde därmed också kontra en del. Ledningen ökade snabbt då Cocks inte hade så bred spelartrupp och möjlighet att byta spelare. Vi vann matchen 13-31.

Jag vill lyfta fram Moa och Alexandra som båda spelade en bra match i målet och hade 25 räddningar tillsammans!

I vårt eget spel finns det en del att förbättra till nästa match men 2 poäng ska man alltid vara nöjd med!

Text: Emilia Karell