NSM 11.11.: Cocks – GrIFK * 13.30

Bortamatch mot Cocks i Riihimäki på lördag!

Vad har laget tränat på den gångna veckan?
Sedan förra matchen har vi jobbat på att försöka utveckla och uppehålla vårt snabba spel. Vi har också jobbat en del med individuell teknik för både spelare och målvakter.

Vad har jag fokuserat på under den gångna veckan?
Jag har jobbat med variera mina skott och bli säkrare på att sätta in bollen i alla lägen.

Vem möter vi?
Vi möter seriens nykomlingar Cocks för andra gången den här säsongen. Cocks har hittills haft en säsong med mycket blandade resultat. Det är ett ungt lag som kommer att göra stora framsteg under säsongen då de blir mer samspelta och juniorerna utvecklas.

En motståndare att hålla ögonen på
Nóra Zvolenszky är en mångsidig spelare som leder Cocks spel, både i anfallet och försvaret. Hon har ett mycket bra skott vilket betyder att man inte kan låta henne skjuta helt ostört.

En egen spelare att hålla ögonen på
Det är Anette ”Ane” Rakkolainen som i förra matchen visade att hon klarar sig utmärkt på backen fastän hon i första hand är en ytter. Det att vi har möjlighet att ha en vänsterhänt på backen ger oss fler möjligheter i vårt anfallsspel, vilket redan märktes i matchen mot BK-46.

Matchrutin
I min matchrutin ingår en promenad ute i skogen, oftast med hundar som sällskap. Bra musik i bilen till hallen är också ett måste.

Om du inte kan ta dig till Riihimäki kan du se matchen på Handis-tv  för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Handboll Damer
Instagram: @grifkdamer

Text: Emilia Karell
Foto: aki_kuvaus