NSM 13.1. BK-46 – GrIFK 25-25

Lauantain ottelussa nähtiin kaksi varsin erilaista erää, joista ensimmäinen mentiin Granin johdossa ja toinen kotijoukkue BK-46:n. Puoliajalle lähdettiin tilanteessa 11-17.

Onnistuimme ensimmäisessä erässä ratkaisemaan leveältä rintamalta ja pitämään tempoa yllä. Toiseen erään BK oli löytänyt uuden energian ja joukkue onnistui tilanne kerrallaan kaventamaan lukuja tulostaululla. Erityisesti kotijoukkueen puolustus ansaitsee täyden tunnustuksen.

Pidemmällä pelitauolla näkyi vaikutus peliin. Granin kentällä nähtiin toisessa erässä enemmän yksilöitä kuin yhtenäinen joukkue. Peli kestää 60 minuuttia ja lauantaina kotijoukkue oli se, joka pelasi loppuun asti.

Kuten ennakkoon todettiin, pitää erityisesti BK:n pakkiriviä pitää silmällä. Erica Gustafsson yhtenä mainituista palkittiinkin ottelun parhaana. Pakit Gustafsson, Degerth sekä Anckar tekivät yhteensä 13 maalia.

Noustaksemme takaisin omalle tasollemme on yhteispelin alettava rullata ja meidän on palattava pelin perusasioihin.

Toivottavasti ensi viikon lauantaina kentällä nähdään yhtenäinen joukkue, kun Cocks asettuu vastaan kotikentällä Grottanissa.

Teksti: Anette Rakkolainen