NSM 20.1. GrIFK – Cocks * 13.30

Årets första hemmamatch på lördag då Cocks kommer på besök till Grottan! Hoppas att vi kan räkna med ett lika fantastiskt stöd som vanligt av vår underbara publik som verkligen ger oss en extra boost, ses i hallen!

Vad har laget tränat på den gångna veckan?
Vi har främst fokuserat på att hitta tillbaka till vårt eget snabba spel och göra rätt spelval. Vi har tränat med bra tempo och fokus hela veckan.

Vad har jag fokuserat på under den gångna veckan?
Personligen har jag fokuserat på att röra mig rätt i försvaret och att se alla alternativ i anfallsspelet.

Vem möter vi?
Vi möter Riihimäkilaget Cocks som inte ännu lyckats ta poäng i serien. De kommer säkert att kämpa hårt hela matchen för att ta sina första poäng. Laget har tagit stora steg framåt under hela säsongen och kommer definitivt ge ett bra motstånd genom hela matchen

En motståndare att hålla ögonen på?
Här vill jag lyfta fram Nóra Zvolenszky. Hon är en mångsidig spelare som gör sin första säsong i Finland. Hon har en bra spelstil och speciellt i försvaret måste vi se till att stoppa henne.

En egen spelare att hålla ögonen på?
Jag vill lyfta fram Moa Sjölund. Hon är en bra och jämn spelare som sällan har en dålig dag mellan stolparna. Hon bidrar även med mycket volym på planen:)

Matchrutin?
Jag har ingen speciell matchrutin men att äta och sova bra innan matchen prioriteras högt. Även att samåka med lagkompisar är ett måste.

Missa inte matchen!
Om du inte kan ta dig till Grottan kan du se matchen på Handis-tv  för 5,90€/match eller 9,90€/månad. En del av summan går till GrIFK Damer.

Följ oss gärna!
Facebook: Grankulla IFK Handboll Damer
Instagram: @grifkdamer

Text: Emily Johansson
Foto: aki_kuvaus