NSM 13.1. BK-46 – GrIFK * 18.30

Mitä joukkue on treenannut viikon aikana?
Viimeisestä ottelusta on kulunut tovi, ja tällä viikolla on tavoitteena saavuttaa täysi fokus taas kovaan kevätkauteen, joka sisältää runsaasti pelejä. Harjoituksissa ollaan pidetty kova tempo ja keskitytty siihen että pallo pysyy mukana vaikka väsyttäisiin.

Mihin olen itse keskittynyt?
Oma fokukseni on ollut puolustuspään liikkeessä ja asettumisessä sekä kontralähtöjen ajoituksessa.

Kenet saamme vastaamme?
Vastaan asettuu periksiantamaton joukkue joka pelaa jokaisen tilanteen täydellä teholla loppuun, kunnes summeri soi. Sitä ennen ei voi antaa keskittymisen herpaantua hetkeksikään.

Ketä pitää silmällä vastustajan riveistä?
Erityisesti BK:n pakkirivistä löytyy vahvoja ratkasijoita. Patricia Anckarin hyppyheitto, Johanna Degerthin läpiajot sekä Erica Gustafssonin alavedot on saatava kuriin.

Ketä pitää silmällä Granin riveistä?
Louise Heinonen teki maajoukkuedebyyttinsä viime viikonloppuna Liettuassa ja osoitti, että vastuuta kannattaa antaa. Nuori pelaaja joka palaa käsipallolle ja harjoittelee määrätietoisesti. Louisen heittorepertuaari on laaja ja hän tarjoaakin katsojille huikeita viimeistelyjä.

Pelipäivän rutiinit
Mitään kummempia rutiineja ei pelipäivääni sisälly. Pelikassista tulee kuitenkin löytyä Celcius ja tapana on lämmittelyssä juosta aina jonon viimeisenä ja tietenkin samoja viivoja pitkin.

Jos et pääse Karjaalle, voit seurata peliä Handis-tv:stä Handis-tv  hintaan 5,90€/ottelu tai 9,90€/kuukausi.

Seuraathan meitä
Facebook: Grankulla IFK Handboll Damer
Instagram: @grifkdamer

Teksti: Anette Rakkolainen
Foto: aki_kuvaus