Prisregn över GrIFK handbollsdamer

I lördags var det prisutdelning för säsongen 2020-21 i Granigrottan! Pokalerna duggade tätt över damerna. Föreningen utsåg bästa laget och varje lags tränare sin bästa spelare.

BK-46 priset: Bästa lag Damernas FM-lag

”Detta lag har under säsongen 2020-2021 uppvisat gemenskap, glädje, engagemang och hårt arbete vilket resulterade i den första medaljen i damernas FM-serie sedan säsongen 2012-2013.”

Bästa damspelare – Corinna Jensen

“En av tre kaptener i damlaget. En förebild för både lagkamrater och juniorer. Ger alltid sitt bästa både på träningar och match. En av de bärande krafterna i damlaget under de senaste åren. Har utvecklats till en elitspelare i mästerskapsserien.”

Christian Segersvens vandringspris – Moa Sjölund

”Moa Sjölund har en personlighet som prider glädje inom laget, hon är också en av sin åldersklass bästa målvakter och hör till flickor- 02 landslagsringen. Moa spelade en mycket stabil första säsong i damserien 2020-2021. Hennes styrkor är 6 meters lägen där hon ofta skaffar sig ett övertag på motståndarna och tänder alltid till i viktiga matcher, hon är som bäst när de gäller.  Moa är en riktig matchvinnartyp.”

Dessutom premierades Antonia Strang, A-junior 2020-21 och Louise Heinonen, B-junior 2020-21 – de spelar båda med damerna denna säsong.