Ullmax, tilaa lämmintä ja kestävää jouluksi 🐑

Voit tilata meidän kautta – jolloin joukkueelle jää provisio myynnistä – kestäviä, kivoja ja hyviä Ullmax-tuotteita!

Ullmaxilla on edullisia alusasuja kaikenlaisiin harrastuksiin ja säätiloihin. Valittavanasi on miellyttäviä kerrastoja kolmessa eri kategoriassa valmistustavan mukaan. Ne ovat Merino Dual LayerActive Wool ja Super Active. Lämpimin näistä on Merino Dual Layer,  jossa on kaksi eri kerrosta. Sisäpinta on pehmeää toiminnallista materiaalia ja ulkopinta lämmittävää merinovillaa. Active Wool on sekoitus Dri-Release polyesteria ja merinovillaa. Yhdistelmä tekee kankaasta pehmeän ja takaa tehokkaan kosteudensiirtokyvyn. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä meillä on Super Active. Se on suosittu kerrasto, joka on valmistettu toiminnallisesta materiaalista, joka mukautuu erilaisiin aktiviteetteihin.

Tee näin:

  • Tee tilaus. Sähköpostiisi tulee tilausvahvistus.
  • Odota toimitusta. Maksa saamasi ohjeiden mukaan.
  • Nauti lämpimistä ja kestävistä vaatteistasi pitkään!

Kiitos!!

 

Viisi syytä valita villa!

Ullmax on villan ystävä, kuten nimestämmekin näkyy (ull = villa). Tiedostamme kuitenkin, etteivät kaikki ole ymmärtäneet, miksi villa on maailman kahdeksas ihme. Seuraavassa esittelemme viisi eri perustetta tälle väittämälle.

1.    Villa lämmittää

Luontaisen eristyskykynsä ansiosta villa pitää sinut lämpimänä kylmällä säällä. Villassa on ainutlaatuinen kuiturakenne, joka kykenee sitomaan merkittävästi enemmän ilmaa verrattuna puuvillaan ja siten luomaan lämpöä eristävän kerroksen.

2.    Villa säilyttää lämpönsä myös sateella

Niin kuin ei ensimmäinen kohta olisi tarpeeksi vakuuttava, villan hienoihin ominaisuuksiin lukeutuu myös kyky lämmittää kastuessaankin. Lisäksi villa kykenee imemään kosteutta jopa kolmasosan omasta painostaan ilman, että materiaali tuntuu kostuneelta.

3.    Villa säätää lämpöä

Oletko kenties joskus katsellut villavaa lammasta ja säälinyt sitä, koska sillä on niin paksu turkki vaikka ulkona on 30 lämpöastetta? Voit olla täysin huoleton sen suhteen. Lampaan villa pystyy nimittäin mukautumaan vallitsevan lämpötilan mukaan. Lämpimällä säällä se luovuttaa lämpöä sisältäpäin.

4.    Villa ei haise pahalle

Meille, jotka pidämme liikkumisesta, villaiset treeniasut ovat yhtä kuin Graalin malja. Villa ei nimittäin ime hajuja kuten muut materiaalit ja siksi villaiset vaatteet eivät haise samalla tavalla hielle. Useimmiten riittää, että villavaatteita vain tuuletetaan, joten voit viettää entistä vähemmän aikaa pesutuvassa!

5.    Villa on kestävä valinta

Luonnonmateriaalina villa on ympäristöystävällinen, ja koska se on uusiutuvaa, sen valmistus ei vaadi suuria määriä kemikaaleja, vettä tai energiaa.

Ullmax käyttää pääasiallisesti villalaatua, joka on yksi maailman parhaimmista– merinovillaa. Merinolampaat kasvavat lähinnä Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Amerikassa ja niillä on hieno, kihara ja erittäin pehmeä turkki, joka tekee vaatteista miellyttävän tuntuisia.