F07 avslutar lyckad säsong med bronsmedalj runt halsen

F07 avslutar lyckad säsong med bronsmedalj runt halsen.

Säsongen inleddes med 23 flickor i laget. Tack var en en lyckad vändag på hösten ökade antalet spelare under säsongen till hela 29 spelare. En positiv utmaning för tränarna Erika Hyppönen och Ellen Eskelin som tillsammans med hjälptränarna Stella Eskelin och Wilhelmina Wolff lyckats mycket bra med att hålla både intensiteten samt den positiva attityden uppe under hela året.

Fokus har detta år har legat på individuell uteckling samt på uppbyggandet av en bra laganda. Vi har dessutom jobbat med att använda den bredd vi har på bästa möjliga sätt.

Under året deltog vi både i kilpa- samt haastaja-serierna. Haastajaserien visade sig vara en positiv erfarenhet och en bra väg för många spelare att få ta mera ansvar, bygga upp självförtroende samt få positiva upplevelser på planen. Alla flickor har spelat med i kilpaserien, vilket har stärkt lagandan ytterligare.

I övrigt har vi bl.a. ordnat träningsläger i Solvalla, gjort vår första utlandsturnering (Irsta cup), spelat match mot föräldrarna samt gått i löpskola som Esbo IF hjälpt ordna för laget.

Många aktiva föräldrar har bidragit till en god stämmning i hela laget.

Ett lyckat avslut på en spännande kilpaserie resulterade i att laget nu firar sommarlov med en välförtjänt bronsmedalj runt halsen! (+ lite sommarträningsprogram 😉)