#GraniMondayBoost

#GraniMondayBoost

Den populära MondayBoosten kommer att starta igen måndag 26.8.2024 och fortgå ända tills skolorna slutar i maj. Träningstiden är på måndagar kl 18.30-19.30.

GrIFK damernas  Johanna Hilli drar  i första hand träningarna. Johanna som förra säsongen vann damernas skytteliga och är en mångårig landslagsspelare. Hon är utbildad fysioterapeut&näringsterapeut och har dragit en hel del gruppträningar.

Vad är Monday Boost?

Det är en gruppträning avsedd för handbollsjuniorernas föräldrar där man kan träna just så effektivt som man själv önskar. Träningarna är varierande och man kan bra komma med fastän man själv inte kanske just nu anser sig vara i bra skick. Även en som idrottar mycket och vill pressa sig till ännu bättre resultat får mycket ut av träningen i MondayBoosten.

Tanken är att det skall vara varierande träningar som både utvecklar styrka, kondition, uthållighet samt rörlighet. Dessutom är det ett roligt sätt att lära känna nya människor i föreningen. Ifall du har ideer till träningar så får du gärna ge tips till oss eller Johanna som gärna vill utveckla konceptet.

Var tränar vi?

Vi utnyttjar de fina uteaktivitetsställena i Grankulla så som: Idrottsplan, konditionsbanan, trapporna vid slalombacken etc. Sedan när det blir ruggigt väder flyttar vi in i bollhallen och använder gymmet samt trapporna etc.

När, hur många träningar,vad kostar det och vad ingår?

Träningarna hålls på måndagar kl.18.30-19.30. Första träningen är måndagen 26.8.2024 då vi samlas på Sportplan.

Det blir totalt ca 18 träningar under höstterminen (paus 2 måndagar under jullovet). På våren blir det ca 19 träningar (paus under sportlovet och påsken).

Priset är 320€ för hela säsongen. Vill du delta endast höst- eller vårterminen är priset 200 € per termin.

Genom att delta i MondayBoosten blir du medlem i GrIFK Handboll (medlemsavgiften inkluderad)

Jag vill vara med!