#GraniMondayBoost

#GraniMondayBoost

Den populära MondayBoosten kommer att starta igen i augusti efter att skolorna börjat och fortgå ända tills skolorna slutar i maj. Träningstiden är på måndagar kl 18.30-19.30.

Det är föreningens nya verksamhetsledare och GrIFK damernas nya toppförstärkning Johanna Hilli som i första hand kommer att dra träningarna. Johanna som förra säsongen vann damernas skytteliga i överlägsen stil och är mångårig landslagsspelare har utbildat sig till fysio och dragit en hel del gruppträningar.

Vad är Monday Boost?

Det är en gruppträning avsedd för handbollsjuniorernas föräldrar där man kan tränare kan träna just så effektivt som man själv önskar. Träningarna är varierande och man kan bra komma med i fastän man själv inte kanske just nu anser sig vara i bra skick. Även en som idrottar mycket och vill pressa sig till ännu bättre resultat får mycket ut av träningen i MondayBoosten.

Tanken är att det skall vara varierande träningar som både utvecklar styrka, kondition, uthållighet samt rörlighet. Dessutom är det ett roligt sätt att lära känna nya människor i föreningen. Ifall du har ideer till träningar så får du gärna ge tips till oss eller Johanna som gärna vill utveckla konceptet.

Var tränar vi?

I början av hösten och slutet av våren kommer vi att utnyttja de fina uteaktivitetsställena i Grankulla så som: Idrottsplan, konditionsbanan, trapporna vid slalombacken etc. Sedan när det blir ruggigt väder flyttar vi in i bollhallen och använder det nyrenoverade gymmet samt trapporna etc.

När, hur många träningar,vad kostar det och vad ingår?

Träningarna hålls på måndagar kl.18.30-19.30. Första träningen är måndagen 17.8.2020 då vi samlas på Sportplan.

Det blir totalt ca 19 träningar under höstterminen (paus 2 måndagar under jullovet). På våren blir det ca 19 träningar (paus under sportlovet och påsken).

Priset är 310€ för hela säsongen. Vill du delta endast höst- eller vårterminen är priset 195 € per termin.

Genom att delta i MondayBoosten blir du medlem i GrIFK Handboll (medlemsavgiften inkluderad)

Jag vill vara med!