#GraniMondayBoost

Suosittu MondayBoost treeniryhmä jatkuu syksyllä naisjoukkueen Johanna Hillin johdolla. Aloitamme maanantaina 26.8.2024 ja treenit jatkuvat toukokuun loppuun asti (koululomien aikana tauko).

Mikä on MondayBoost?

MondayBoost on käsipallojunioreiden vanhemmille tarkoitettu ryhmäharjoittelu, jossa voit harjoitella niin tehokkaasti kuin itse haluat. Harjoitukset ovat monipuolisia ja sopii kaikenkuntoisille. Myös paljon urheilevat henkilöt voivat MondayBoost ryhmässä haastaa itsensä entistä parempiin tuloksiin. Treeniaika maanantaisin18.30-19.30.

Harjoitukset kehittävät voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Lisäksi treenit ovat kiva tapa tutustua seurassa toimiviin henkilöihin.

Missä me harjoittelemme?

Hyödynnämme Kauniaisten upeita ulkoliikuntapaikkoja kuten urheilukenttää, portaita ja Kasavuoren liikunta-alueita. Harjoittelemme myös palloiluhalliin kuntosalissa, käytävillä ja portaissa.

Milloin?

Harjottelemme maanantaisin klo 18.30–19.30. Ensimmäiset treenit ovat maanantaina 26.8.2024, tapaamme Kauniaisten urheilukentällä.

Syksyllä tavataan noin 18 kertaa (tauko joululomalla) ja keväällä tapaamme 19 kertaa (tauko hiihtolomalla ja pääsiäisenä).

Hinta?

Hinta – 320 eur koko kausi tai 200 eur syksy-/kevätkausi (hinta sisältää GrIFK Handboll Rf jäsenyyden).

Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet alla:

Haluan mukaan!