Koljonen: “Pitää ansaita kotiyleisön tuki”

Puolivälierät käynnistyivät sunnuntaina GrIFK:n osalta, 27-25, tappiolla Atlas Vantaata vastaan. Ensimmäisen koitoksen jälkeen kauniaislaisten leirissä puhuttiin paljon siitä kuinka ei alkuvihellyksen soidessa oltu varpaillaan vaan annettiin Atlaksen tehdä tuhojaan. Tunnelmat olivat vielä tiistai-iltana hieman kaksijakoiset.

“Hieman pettynyt fiilis mutta samalla luottavainen. Me emme missään nimessä pelanneet parasta peliämme mutta silti voitto oli niin lähellä.” Miro Koljonen harmittelee sunnuntain esiintymistä. “Meidän puolustuspeli ei ollut omalla tasollaan ja se johtui pelkästään siitä että meidän fokus oli pelin alussa jossain aivan muualla kuin Energia Areenalla.” Koljonen jatkaa.

Huomenna, keskiviikkona, kuitenkin on punttien tasaamisen paikka, kun pudotuspelit saapuvat ensimmäistä kertaa Luolaan tällä kaudella. Pelaajat odottavat Luolassa olevan se fiilis mikä auttaa heidät voittoon.

“Meidän pitää antaa heti alusta 100 prosenttia ja sitä myötä ansaita kotiyleisön tuki. Yleisön tuki tuo sitten sitä tarvittavaa rentoutta jota myös tarvitsemme tasoittaaksemme sarjan.” Odottavainen Koljonen kommentoi ja jatkaa, “pelillisesti riittää kun hieman lisäämme agressiivisuutta puolustukseen ja hieman kärsivällisyyttä hyökkäykseen, näin vähenee vastustajan niin sanottujen helppojen maalien saaminen.”

Luottavaisella fiiliksellä siis Kauniaisten ylpeys marssii huomiseen playoff-kotiavaukseen toivoen täyttä Luolaa. Sillä Koljosen sanoin, “jokaisen fanin tuki on tärkeä etenkin playoff otteluissa ja tottakai vi spelar för Grankulla.

Nähdään Luolassa!
#BeOur8thPlayer

Tapahtuman FB-sivulle tästä